Klasične salonke

Klasična cipela sa visokom potpeticom vas nikada neće izneveriti. Možete je nositi od jutra do mraka, i za posao i za večernje prilike. Kako su napred skrojene u špic one čine stoplao elegantnim i izdužuju vam nogu, tako da ovakav par cipela mora da zauzme važno mesto na polici u vašem cipelarniku.

1234 Cipele koje bi SVAKA žena trebalo da ima

Ravne sandale za svaki dan

Ravne sandale u letnjim mesecima jednostavno nemaju zamenu. Izaberite one sa zanimljivim detaljima u ukrštenim kaišićima za efektniji izgled. Ukoliko želite da ovakav par sandala nosite u svim prilikama i dnevnim i večernjim, predlažemo da kupite par od kvalitetne kože koji će sjajno izgledati i uz sve što kombinujete.

337 Cipele koje bi SVAKA žena trebalo da ima

Efektne cipele na štiklu

Nije dovoljno samo da cipela ima visoku potpeticu, već je potrebno da one budu efektne i seksi. Ovakav model svaka žena treba da ima, jer svaki autfit može podići na viši nivo i čak i običnu kombinaciju džinsa i pamučne majice može učiniti zavodljivom i seksi.

992 Cipele koje bi SVAKA žena trebalo da ima

Štikle u bež boji

Cipele sa visokom potpeticom u bež boji su zaista obavezne u svakom ženskom garderoberu, jer kao i crne svaku kombinaciju mogu da spasu u datom trenutku. One uvek izgledaju elegantno, mašta god obukli a pritom čine da vam noge izgledaju duže.

883 Cipele koje bi SVAKA žena trebalo da ima

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Fotografije: www. pinterest.com, www.fashiongonerouge.com, www.fashionstreet.com, www.thecablook.com

Zorana Jelenković

 

 

 

Comments