Sa klasičnim komadima odeće uvek možete izgledati elegantno i profesionalno na poslu. Svi ovi modeli mogu se kombinovati međusobno. Ukoliko u svom garderoberu imate malu crnu haljinu, belu košulju, crne pantalone, sivi sako i kožnu braon torbu, uvek ćete moći da osmislite profesionalni poslovni izgled.

Ponedeljak

Mala crna haljina je neprevaziđeni klasik, lako se kombinuje uz aksesoare ali i druge delove garderobe. Na malu crnu haljinu bez rukava dodajte lakovane nude cipele i torbu jarko narandžaste boje. Ovakvu poslovnu kombinaciju možete nositi tokom celog radnog dana ili poslovne večere. Nakit i make up treba da budu diskretni.

outfit61.jpg e 6f0ff81c0bf36185e349a4543d5345a51 Classic Work Outfits

Utorak

Hit ove sezone su haljine-tunike na raskopčavanje. Za utorak izaberite jednu u teget ili crnoj boji. Manja torba od prirodne kože koju ćete ležerno nositi preko ramena neka bude u jarkoj nijansi. Cipele mogu biti prekrivene pliš materijalom i u pastelnoj nijansi. Uz prirodan make up izaberite mat crveni ruž.

outfit91.jpg e 6f0ff81c0bf36185e349a4543d5345a51 Classic Work Outfits

Sreda

Braon boja uvek deluje elegantno i neka ona bude vaša inspiracija za poslovni izgled. Za sredu izaberite bermude u braon nijansi od nekog laganog materijala (npr. svile), sivi sako i manju krem torbu koju ćete nositi u ruci. Na ovakve bermude možete nositi i čarape, a jednako lepo se uz njih slažu i cipele i čizme. Neka vaš make up izgled bude au natural.

outfit81.jpg e 6f0ff81c0bf36185e349a4543d5345a51 Classic Work Outfits

Četvrtak

Za četvrtak izaberite crne elegantne pantalone sa tankim kaišem iste nijanse kao detaljem. Na ovakav model pantalona kombinujte tunike ili majice u beloj i krem boji. Umesto klasičnih štikli izaberite platforme u crnoj boji. Delovaćete elegantno, a detaljima poput nakita ili ešarpe možete istaći svoju ženstvenost.

Picnik collage1 Classic Work Outfits

Petak

Ležerne plave pantalone se odlično slažu uz košulju bele boje i dozvoljavaju eksperimentisanje detaljima. Uz ovakav poslovni look izaberite torbu od prirodne kože u braon nijansi koju ćete nositi preko ramena. Ne zaboravite da uz ovakvu kombinaciju budete diskretno našminkane.


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments