Poslovni autfit podrazumeva svedenost i klasiku. Dame koje vole modu i prate modne trendove i poslovnu odeću doživljavaju kao vrlo upotrebljive komade koji u kombinaciji sa pravim detaljima u potpunosti dolaze do izražaja. Danas pričamo o sakoima i blejzerima. Istina je da svakoj od nas odgovara poseban kroj, stoga vam predstavljamo pet različitih modela i nadamo se da smo odabrale i vama omiljen.

Prvi je širi kroj sa nešto kraćim rukavima koji deluje pomalo vintage. Svaka poslovna dama u svom garderoberu mora imati jedan model bez dugmića. Mi smo odabrali onaj u plavoj nijansi. Crni sako u kombinaciji od dva materijala je veliki hit. Jedan takav duži model imamo i u Wannabe Collection. Za one koji vole kraće modele tu je sjajan blejzer. Pleteni šareni modeli odolevaju trendovima iz sezone u sezonu. Nosite ih uz crne pantalone i crne košulje. Za kraj smo ostavili jedan u nude nijasni, za sve one koji uživaju u nežnim bojama svog poslovnog autfita.

Cos V Neck Blazer 115 Omiljeni komadi poslovne žene: Sako i blejzer Warehouse Slouchy Boyfriend Blazer 60 Omiljeni komadi poslovne žene: Sako i blejzer Untitled 1 Omiljeni komadi poslovne žene: Sako i blejzer Topshop Multi Thread Crop Jacket 120 Omiljeni komadi poslovne žene: Sako i blejzer Jaeger Compact Cotton Tux Jacket 250 Omiljeni komadi poslovne žene: Sako i blejzer
Comments