Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/3

April je vreme za odličan provod, a svi svetski mediji okrenuti su ka kalifornijskoj pustinji gde se kao i uvek, dva uzastopna vikenda održava festival Coachella. Ovaj festival obeleži ceo april tamošnjim žiteljima i onima koji su u mogućnosti da ga posete, a osim toga, skoro da ne postoje osobe koje ne isprate sva dešavanja tokom ova dva vikenda koliko traje. S obzirom na to da se prvi vikend uspešno završio, obratili smo pažnju na to kako su se poznate devojke pojavljivale, odmerili smo njihove odevne kombinacije i odabrali one koje su nam se najviše dopale i koje su zaista neodoljive. 

Shodno festivalskom raspoloženju, Alesandra Ambrosio se obukla baš onako kako ova prilika i zahteva. Kratak, teksas šorts, uz sasvim nežan top od čipke, koje je upotpunila dugim čizmama i kaišem u istoj boji, odlično su pratili njenu figuru, messy lokne i uopšte celokupnu pojavu kojom je plenila ovog vikenda.

ambrosio #Coachella2017: Neodoljivi autfiti poznatih dama

Crni top i šorts, na odličan način je uklopila i Ema Roberts uz čizme sa vezom koji je i više nego popularan ove sezone, te uz sve to i crno – beli sako na pruge koji je na zanimljiv, malo neobičan način pratio ceo stajling.

ema #Coachella2017: Neodoljivi autfiti poznatih dama

Editors choice