Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

1/3

April je vreme za odličan provod, a svi svetski mediji okrenuti su ka kalifornijskoj pustinji gde se kao i uvek, dva uzastopna vikenda održava festival Coachella. Ovaj festival obeleži ceo april tamošnjim žiteljima i onima koji su u mogućnosti da ga posete, a osim toga, skoro da ne postoje osobe koje ne isprate sva dešavanja tokom ova dva vikenda koliko traje. S obzirom na to da se prvi vikend uspešno završio, obratili smo pažnju na to kako su se poznate devojke pojavljivale, odmerili smo njihove odevne kombinacije i odabrali one koje su nam se najviše dopale i koje su zaista neodoljive. 

Shodno festivalskom raspoloženju, Alesandra Ambrosio se obukla baš onako kako ova prilika i zahteva. Kratak, teksas šorts, uz sasvim nežan top od čipke, koje je upotpunila dugim čizmama i kaišem u istoj boji, odlično su pratili njenu figuru, messy lokne i uopšte celokupnu pojavu kojom je plenila ovog vikenda.

ambrosio #Coachella2017: Neodoljivi autfiti poznatih dama

Crni top i šorts, na odličan način je uklopila i Ema Roberts uz čizme sa vezom koji je i više nego popularan ove sezone, te uz sve to i crno – beli sako na pruge koji je na zanimljiv, malo neobičan način pratio ceo stajling.

ema #Coachella2017: Neodoljivi autfiti poznatih dama

Editors choice