April je vreme za odličan provod, a svi svetski mediji okrenuti su ka kalifornijskoj pustinji gde se kao i uvek, dva uzastopna vikenda održava festival Coachella. Ovaj festival obeleži ceo april tamošnjim žiteljima i onima koji su u mogućnosti da ga posete, a osim toga, skoro da ne postoje osobe koje ne isprate sva dešavanja tokom ova dva vikenda koliko traje. S obzirom na to da se prvi vikend uspešno završio, obratili smo pažnju na to kako su se poznate devojke pojavljivale, odmerili smo njihove odevne kombinacije i odabrali one koje su nam se najviše dopale i koje su zaista neodoljive. 

Shodno festivalskom raspoloženju, Alesandra Ambrosio se obukla baš onako kako ova prilika i zahteva. Kratak, teksas šorts, uz sasvim nežan top od čipke, koje je upotpunila dugim čizmama i kaišem u istoj boji, odlično su pratili njenu figuru, messy lokne i uopšte celokupnu pojavu kojom je plenila ovog vikenda.

ambrosio #Coachella2017: Neodoljivi autfiti poznatih dama

Crni top i šorts, na odličan način je uklopila i Ema Roberts uz čizme sa vezom koji je i više nego popularan ove sezone, te uz sve to i crno – beli sako na pruge koji je na zanimljiv, malo neobičan način pratio ceo stajling.

ema #Coachella2017: Neodoljivi autfiti poznatih dama
Comments