Postoji nekoliko stvari u savremenom svetu mode koje su neizbežne. Trendovi se menjaju munjevitom brzinom, ne zna se šta će se novo desiti u svetu mode i neizbežna je budućnost koliko i šansa da se vrati neki stari trend. Zato, treba stvarati budućnost, a poštovati prošlost.

Nekada davno vrećasti rančevi bili su deo naše svakodnevice, a danas su opet tu, samo redizajnirani u vidu vrećaste torbe. Predlog su najpoznatijih dizajnera kao aksesoar sa kojim nećete pogrešiti.

Trendi look, odličan izgled, ekonomičnost i neprevaziđena klasika, to je ono što nam ruksaci nude. Ovi klasični modeli odlični su za sve vas koji ne pratite slepo trendove. Nemaju nešto specifično što je trenutno u modi i slažu se uz sve. Sigurno je da će vam potrajati dugi niz godina, a kvalitet se prepoznaje pri pomeni brenda Mansur Gavriel.

Nema ničeg upadljivog na ovim torbama osim diskretne resice za zatvaranje. Možete izabrati torbu u jarkoj boji ili neku manje primetnu. Međutim, prvobitna kolekcija u ponudi ima samo tri boje: crna, bež i cigla crvena.

Etiketa Mansur Gavriel pokazatelj je dobrog kvaliteta i večne torbe koja ne gubi na ceni i na atraktivnosti. Napravljena je u Italiji i podseća na klasične forme iz osamdesetih i devedesetih. Ipak je to samo minimalistički preokret koji je u skladu sa savremenim svetom i potražnjom na tržištu.

Torba za koju se stvorila ogromna lista čekanja izgleda savršeno. Njena cena je samo 495 dolara, što objašnjava njenu popularnost i činjenicu da ju je gotovo nemoguće nabaviti.

237 Crna vrećasta torba postala je pravi hit

Spoljašnjost lepa, koliko i unutrašnjost

Kolekcija nije ograničena i nema za cilj da privuče određenu modnu publiku. Prvi primerci iz kolekcije rasprodati su u kratkom roku, a jasno je da je potražnja velika upravo zbog funkcionalnosti kojom torba raspolaže.

328 Crna vrećasta torba postala je pravi hit

Izgleda odlično

428 Crna vrećasta torba postala je pravi hit

Alesandra Ambrosio je jedna od prvih koja je ponela ovu torbu

Izvor fotografija: wall.hr, mansurgavriel.com, lepotaizdravlje.rs


Violeta Stojanović

Comments