Podsvest je važna za svakog čoveka, ona u sebi sadrži različite grane jedne ličnosti, uglavnom je povezana sa kompleksima i ne dozvoljava savesti da bude bistra, ali ipak je važna i bez nje ne bi moglo da se funkcioniše.

Danas pričamo o najmoćnijoj manifestaciji čovekove podsvesti koja je povezana sa karmom, gresima ali i ekstremnim krajnostima. Ako u periodu od 8. januara do 3. oktobra osećate da su neke stvari van vaše kontrole, budite sigurni da je to povezano sa Crnim Mesecom – Lilitom, a mi sa vama delimo na koji to način utiče na horoskopske znakove.

Ako imate želju da maksimalno iskoristite moć ovog perioda i tako manifestujete svoje želje, pre svega je potrebno da se oslobodite kompleksa i predrasuda, ne dozvolite da nešto poremeti vaše samopouzadnje i želju za pobedom.

Sve što vam se događa u ovom periodu, zavisi samo od vas i vaše podsvesti!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Паблик эстетичного настроения (@esteticomood)

Pročitajte i ovo: Modni horoskop za februar 2023: Evo šta treba da obučete prema svom znaku!

Ako želite da izračunate u kom se znaku nalazi vaš Lilit, kliknite ovde.

Ovan

Želite da preuzmete vođstvo i u to ćete ostvariti u mnogim projektima. Ne računate drugo i treće mesto, pa ste u potpunosti fokusirani na cilj, zbog toga u ovom periodu možete da očekujete samo pozitivne i snažne stvari!

Bik

Plašite se promena i mnogo je faktora koji na vas utiču, ako se prepustite i usmerite misli ka pozitivnim stvarima, možete da očekujete dobitak i napredak. Ne strahujte od promena u svakom aspektu vašeg života, naročito emotivnom. Odbacite strah od vezivanja i prepustite se.

Blizanci

Ispred svega ste stavili potrebu da promenite navike ljudi u vašem okruženju, i upravo tu grešite. Emocije, samopouzdanje, ideale, želje i sve ono što vam u ovom trenutku stvara pritisak na trenutak zaustavite i duboko udahnite, malo odmora bi vam zaista prijalo.

Rak

Prija vam da provodite vreme u sobi uz kafu i serije, umorni ste od emocija i za vas je to jako čudno stanje, ali budite sigurni da će za samo nekoliko nedelja sve doći na svoje i da ćete ponovo biti emotivna duša koja je uvek tu za druge (ali sjajno je što ste u ovom periodu tu za sebe).

Lav

Kao i uvek, pod reflektorima ste i to vam ne pada teško. Nemate problem sa mišljenjem nebitnih ljudi, a u ovom periodu će ih biti, samo što je vama zabavno da budete tema. Možda bi bilo dobro da ljudima u svom okruženju napišete kurs o tome kako da ih ne zanima tuđe mišljenje, jer deluje kao da su preopterećeni istim.

Devica

Što pre morate da postavite granice i sebi i drugima jer deluje kao da ste toliko požrtvovani za ljude u svom okruženju da nemate vremena za sebe. Posvetite se sebi, što pre!

Vaga

Prestanite da se opterećujete i prepustite se zabavi! Neka vas prošlost ne usporava, pronađite izvor energije i uživajte u dragocenim momentima kad su sve oči uprte u vas. Neka zabava počne!

Škorpija

Trikovi koje vešto čuvate u rukavu će konačno ugledati svetlost dana, a vi ćete još jednom pokazati koliko ste hrabri. Ovaj period vama donosi mnogo nemira i problema koje ćete vešto rešiti, a nemir ćete okrenuti u svoju korist. Crni Mesec za Škorpiju znači samo jedno – vreme je za igru!

Strelac

Vama bi prijalo malo romantike, pa činite sve kako biste je uključili u svoj život. I to je sjajna stvar, jer promena će vam prijati. Osim toga, konačno ćete usmeriti energiju ka pozitivnim i lepim stvarima, samim tim odbacićete i komplekse koji su vas zaustavljali.

Jarac

U ovom periodu ćete imati previše posla, ali ipak je potrebno da napravite balans i na vreme izlazite iz kancelarije jer van nje vas čekaju uzbudljive avanture za kojima žudite.

Vodolija

Crni Mesec vama donosi i druge boje, a to vam je nedostajalo, zato prihvatite promene koje stižu u vaš život i uživajte u njima. Zaslužujete da budete srećni i postavite sebi visoke ciljeve jer osoba koja je sada uz vas će vam biti maksimalna podrška u njihovoj realizaciji.

Ribe

Kretivnost i mašta koju imate će ponovo ugledati svetlost dana, ne časite časa i razmišljajte o novom biznisu jer vas novac u ovom periodu hoće, a hoćete i vi njega.

Pročitajte i ovo: Kako da izaberete idealan parfem prema svom horoskopskom znaku?

Naslovna fotografija: instagram.com/angelixcorner

Dragana Stojanović

 

 

Comments