Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Uređenje enterijera: Trendovi koji će dominirati tokom ove decenije

Dileme koje su stare koliko i naša potrošačka civilizacija: da li više patite za hranom ili za modom, na šta više trošite i da li uopšte jesti ako mislite da obučete nešto od sjajne garderobe koja vas mami iz izloga? Postoje ljudi u obe industrije koji su napravili grdne pare tokom misije da ženama olakšaju ovaj problem.

Umetnost serviranja i aranžiranja hrane je veoma stara i značajno je doprinela opstanku gojaznosti kroz vekove. Od trpeze Lujeva sa dvocifrenim rimskim oznakama, do današnjih specijalista za fotografisanje i snimanje hrane, čini se da dosta dobro poznajemo način na koji je gastronomija profitirala od estetike.

Fenomen koji je još uvek kuriozitet je rezultat obrnutog procesa: kako od jestivog napraviti nosivo? Da je i dalje reč o retkom fenomenu, dokazuje skandal koji je izazvalo pojavljivanje Lejdi Gage (Lady Gaga) u toaleti napravljenoj od mesa. Franc Fernandez, koji potpisuje ovu kontroverznu kreaciju dao je mnogo izjava na temu kako je došao do ove ideje. Nažalost, nijedna od njih nije zaista rasvetlila njegov kreativni proces, jedino što nam je jasno je da je efekat ”Wow” postignut.

lady gaga meat dress Da li biste pojeli svoj kaiš i sa kojim prilozima?

Naravno, eksperiment sa “hranljivom modom” ne mora biti ovako radikalan! Danas mnoge devojke imaju nakit inspirisan slatkišima, čak se čini da je to postao rasprostranjen trend. Krofna na majici, haljina sa jagodama, donji veš sa trešnjama, neki su od primera koje često viđamo. Ali, ako ste malo hrabriji, pogledajte zanimljive i originalne predloge koji vam se mogu i ne moraju dopasti, ali će vam sigurno otvoriti apetit!


Jelena Ignjatić previše priča, premalo filtrira. Jedinstveni nosilac dijagnoze labrofagija. “Ćutanje je zlato, a ja ne volim zlato…” Kad pretera – laje, kad promukne – izvinjava se. Mrzi dugmiće. Uradila neke psihološke testove koji tvrde da je pali moć. Lažu!

Editors choice