Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Ovo je priča o amajlijama. Sitnicama koje ti donose sreću, koje te ohrabruju i guraju napred, koje pogledaš i znaš da će sve biti u redu. Jer veruješ. I onda tako i bude. Amajlija ti je donela sreću! Slučajnost?

Da li veruješ u sreću? Ma hajde, znaš, kada se izvučeš iz neke situacije sa olakšanjem, verujući da si imala sreće što se sve tako završilo, a ne nekako drugačije kao što si se plašila i strepela. I kada se sve desi baš tako kako si samo zamišljala, da li je tu amajlija umešala prste? Donela sreću? Ili si se samo jako trudila, mnogo radila i rešila da ne odustaješ, čak i kada misliš da ne može da bude teže? Možda nikada i nećeš saznati…

pandora nakit  Da li imaš svoju amajliju i može li ti ona zaista doneti sreću?

Sviđa ti se priča o sreći i amajlijama, ali i dalje nemaš svoju? Pa, amajlija može da bude bilo šta! Omiljena košulja koju si baš slučajno nosila svaki put kada si položila ispit ili “izdominirala” na poslovnom sastanku. Obična hemijska kojom si napisala najvažnije i najlepše reči. Svetlucavi nakit koji si stavila eto onako, jer si tog dana želela da izgledaš posebno lepo, a onda se ispostavilo da je to bio najbolji dan u tvom životu. Jer si upoznala nekog posebnog ili eto, samo tako, jer si bila srećna.

pandora narukvice Da li imaš svoju amajliju i može li ti ona zaista doneti sreću?

Kako amajlija “radi”? Amajlija nema magična svojstva. Amajlija si ti. Ti veruješ u sebe i ti stvaraš čuda. Amajlija ti samo pomaže da budeš svesna sebe, svoje posebnosti i vrednosti, da obratiš pažnju na male detalje i pronađeš snagu i inspiraciju u svakom danu. Uz amajliju si sigurna u sebe, veruješ u sebe i bez straha maštaš jer znaš da je neko sa tobom, uz tebe, da ti neko širi krila i – donosi sreću iako sreću zapravo sama stvaraš. Ali, pssst, to je tajna, nešto što znate samo tvoja amajlija i ti!

pandora nakit narukvice Da li imaš svoju amajliju i može li ti ona zaista doneti sreću?

Editors choice