Moda i tehnologija su zaista povezane, i kao sto potvrđuje zanimljiv video i-D magazine to je “odnos na obostranu korist”. Direktor Ben Frajs (Ben Fries) snima one koji su uticajni u oba sveta, sakupljajući njihove misli o ovom partnerstvu.

Natali Masene (Natalie Massenet), osnivač Net-A-Porter-a, sugeriše da je za preživljavanje modnog biznisa neophodno da prati tehnološke inovacije. Sve manje toga je trenutna smrt, kako ona kaže.  Supermodel Koko Roša (Coco Rocha) je zahvalna socijalnim mrežama što su joj dale mogućnost da “ima glas” i savetuje sve mlade modele koji počinju karijeru da naprave svoje Twitter i Instagram profile.

 

i-D’s njujorški modni direktor Alister Mek Kim, Alastair McKimm, opisuje foto šuting kao medijski događaj, zahvaljujući mogućnosti da se ceo proces dokumentuje putem socijalnih mreža. Pogledajte ovaj video i obavezno nam kažite šta mislite u kom pravcu ide ovo lepo prijateljstvo između mode i tehnologije.


Nađa Jokanović obožava šoping. ”Sve je pitanje dobrog ukusa” kaže Armani, a ona tako misli. Ne može da živi bez kafe, dobre muzike, životnih iznenađenja i ljudi koje voli.

Comments