Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Da li je vaša koža tokom zimskih dana sklona isušivanju?

Da li je vaša koža tokom zimskih dana sklona isušivanju?

U narodu je vekovima unazad poznata upotreba biljnih krema sa lekovitim biljem za vidanje i lečenje rana, otoka i svih drugih povreda, oštećenja i promena na koži. Kod nas  se odomaćio turski naziv za tu lekovitu kremu – biljni melem. Osluškujući želje korisnika da se vrate prirodnim metodama nege mi smo se prihvatili zadatka da pažljivim odabirom stvorimo jedinstvenu  formulaciju, od tradicionalnih biljaka sa najčistijih planina: Zlatibora, Tare, Homolja i Stare planine.  Sve biljke koje se koriste za izradu Mog Melema su ubrane u najboljem periodu svog cvata kad imaju najbolja lekovita svojstva.

Nakon dve godine rada, pažljivim izborom lekovitih biljaka i drugih prirodnih sastojaka, saradnjom sa najvećim stručnjacima iz oblasti dermatologije, estetske hirurgije i farmacije, napravili smo “MOJ MELEM” kao odgovor na potrebe tržišta prirodnih proizvoda.

MOJ MELEM” nastaje proizvodnim procesom u sterilnim uslovima u kojima se ne koristi ni jedna hemikalija, kao ni jedna supstanca koja nije 100% priodnog porekla. Tokom proizvodnog procesa, kao i po njegovom završetku, melem prolazi niz rigoroznih testiranja koja nam omogućuju da kupcima ponudimo prirodan proizvod vrhunskog i konstantnog kvaliteta.

ZELENI – 100% PRIRODAN BILJNI PREPARAT ZA SUVU, ISPUCALU KOŽU, OŽILJKE I OPEKOTINE MOJ MELEM neguje, štiti i oporavlja oštećenu i ispucalu kožu. Ublažava bol, pečenje, crvenilo i otok kod opekotina izazvanih suncem, na mestima reakcije na ubod insekta ili kod problema na koži zbog uraslih dlaka i dekubita
MOJ MELEM za suvu i ispucalu kožu, ožiljke iopekotine je napravljen od mešavine ekstrakata najkvalitetnijih lekovitih biljaka, devičanskog pčelinjeg voska sa 0% parafina i hladno ceđenog maslinovog ulja. U svom sastavu nema veštačkih boja, aroma, parfema,konzervansa i sličnih hemikalija.

Dejstvo: “Moj Melem” stimuliše epitelizaciju kože i pruža joj svakodnevno potrebnu negu, ubrzava zarastanje rana iožiljaka. Oštećenu i iziritiranu kožu brzo epitelizuje i anti-bakterijskim dejstvom umiruje. Aktivne supstance tokom svakodnevne upotrebe čine kožu hidriranom, zdravom i elastičnom.

zeleni melem Da li je vaša koža tokom zimskih dana sklona isušivanju? Žuti melem 1 Da li je vaša koža tokom zimskih dana sklona isušivanju?

ŽUTI – 100% PRIRODAN BILJNI PREPARAT ZA UMORNE, TEŠKE NOGE I PROŠIRENE VENE

MOJ MELEM stimuliše epitelizaciju kože i pruža joj svakodnevno potrebnu negu, smanjuje osećaj bola, smanjuje otok, deluje protiv-upalno, pojačava prokrvljenost i smanjuje crvenilo kod upaljenih vena. Ublaćava osećaj otečenih i teških nogu i deluje na proširene vene.

Svakodnevnom primenom MOG MELEMA rešavaju se problemi cirkulacije, proširenih vena i modrica.

MOJ MELEM za umorne, teške noge i proširene vene je napravljen od mešavine ekstrakata najkvalitetnijihlekovitih biljaka, devičanskog pčelinjeg voska sa 0%parafina, hladno ceđenog maslinovog i suncokretovog ulja sa dodatkom mentola. U svom sastavu nema veštačkih boja, aroma, parfema, konzervansa i sličnih hemikalija.

Dejstvo: “Moj Melem” za umorne noge, osim što stimuliše epitelizaciju kože i pruža joj svakodnevno potrebnu negu, smanjuje osećaj bola, smanjuje otok, deluje protiv-upalno, pojačava prokrvljenost i smanjuje crvenilo kod upaljenih vena i popucalih kapilara. Ublažava osećaj otečenih i teških nogu, i deluje na proširene vene.

žuti melem 2 Da li je vaša koža tokom zimskih dana sklona isušivanju? melem Da li je vaša koža tokom zimskih dana sklona isušivanju?

Više informacija o ovom proizvodu možete pročitati ovde !

Moj Melem možete direktno online naručiti na Wannabe Shopu !

 

Editors choice