Prvi korak u okviru programa podrške ženskom preduzetništvu, u organizaciji renomirane srpske hosting kompanije “Mainstream”, desiće se 7. aprila u Ušće Shopping Centre-u od 10 do 19 časova.

Kao vodeći provajder naprednih IT usluga u regiji, firma “Mainstream” sa svojim poslovnim jedinicima, započela je projekat apsolutne podrške ženskom preduzetništvu – Super žena. Kakav god posao da se pokreće, prisustvo na Internetu je neizbežno, a osim izrade sajta obavezan korak je smeštanje tih informacija na pouzdanu i uvek dostupnu hosting platformu.

“Mainstream” obezbeđuje popuste za sve super žene: menadžerke, preduzetnice, žene koje pre svega imaju svoj posao ili ideju za biznis, i to sa čak 50% na usluge: kupovine internet domena (Domenko.rs), postavljanja web sajta online i premeštanja svih poslovnih aplikacija na cloud, cime se znacajno smanjuju troškovi poslovanja (mCloud.rs hosting), kao i na različite IT kurseve u okviru Admin trening centra (ATC.rs).

super zena 1 Da li si i ti Super žena?

Akcija važi do 30. aprila, a svi koji se prijave na pultu tokom promocije u Ušću, popust mogu iskoristiti u naredna tri meseca.

Svi posetioci će imati i priliku da u periodu od 18 do 19 časova u centralnom holu Ušća, popričaju i upoznaju se sa uspešnim preduzetnicama, hrabrim ženama koje su ideju pretvorile u biznis! Gošće su:

Nađa Jokanović , koosnivačica Wannabe Magazina, jednog od najčitanijih internet medija koji se bavi temama iz života, mode, putovanja i slično.

Ana Pajković i Marija Janjušević, mlade mame preduzetnice koje su pokrenule “Kidster app” – aplikaciju putem koje može da se proda ili razmeni odeća za decu od 0 do 10 godina.

Sonja Dakić, koosnivačica “DajDaj” pelena, jedinih pelena od bambusovog drveta u Srbiji.

Vesna Velkić, direktorka “Admin Trening Centra”, računarske laboratorije u kojoj se organizuju ekspertski IT kursevi.

Comments