Evo šta možeš da očekuješ prvih dana nakon porođaja!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Sve tajne savršenog Cat Eye looka!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

1/3

Imamo još malo vremena do kraja godine da se preslišamo i da vidimo da li smo i do koje mere ispunili svoje liste prošlogodišnjih novogodišnjih odluka, pa da na osnovu toga prionemo na sastavljanje novih lista. Ali, da li smo ispunili zadatke koje su nam zvezdani aspekti dodelili za ovu godinu? Još nije kasno da shvatimo šta nam je činiti, ako do sada nismo.

Ovan

Ova godina je bila godina karijere, rada, truda i ulaganja velike energije u ovo područje života. Možda niste mogli da maknete s mesta, jer su vas sabotirale okolnosti – nepouzdan i neodgovoran rukovodilac, saradnici koji imaju sopstvene ciljeve i ne dele vaše, bliske osobe koje izdaju vaše poverenje. Verovatno ste na ovaj ili onaj način sve to iskusili tokom ove godine i sada se zapitajte koje su to vredne lekcije koje ste naučili o sebi, o odnosu sa autoritetima, o poslu i međuljudskom odnosima.

Bik

Ratovanje sa sopstvenom tvrdoglavošću i egoizmom odlikovalo je sve vaše odnose i poslove – neke prilike ste propustili, nekoga ste povredili i ako vam je negde usput krenulo, ako su se neka vrata otvorila, znači da ste na tom polju uspeli da savladate svoju nerazumnu tvrdoglavost i da pokažete malo više spremnosti i otvorenosti za nove stvari (one koje ne znate i koje treba da naučite). Za Bikove je sve u iskoraku iz zone komfora, a ako to još niste učinili na neki način, razmislite o osobama sa kojima imate nerešene i napete odnose i o svom delu odgovornosti za to nerazumavanje. Možda treba da tražite nečiji oproštaj.

Blizanci

Ukoliko još niste otkrili zbog čega se tako istrošeno i neraspoloženo osećate i zašto vam smeta intenzitet življenja na koji ste navikli, to nije (samo) zato što starite i sazrevate, nego i zato što vam planetarni aspekti nalažu da povedete računa o sebi i okrenete se zdravi životnim stilovima. Potrebna vam je rutina i red koji omogućavaju da dovoljno spavate i potrebno vam je da pronađete i neku drugu zabavu osim previše alkohola u površnom društvu.

Rak

Godina promena u oblasti međuljudskih odnosa, veza, prijateljstva, poslovnih odnosa, Rakovima sve do kraja donosi iznenađenja i prilike. Neki ljudi će odjednom otići iz vašeg života, neki odnosi će se promeniti (na bolje, kao i na gore), neke nove mogućnosti, saradnje i prijateljstva će se pojaviti. To vas uči da treba da zaboravite ono što je bilo, da ne dozvolite da vas prošlost vezuje i uslovljava, da se oslobodite njenih sputavajućih okova (naročito tamo gde su bivše ljubavi i bolne izdaje u pitanju) i da otvorite srce i um za nove stvari koje dolaze.

Editors choice