16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Od četvrtka, 25. avgusta, u Galeriji centra vodenih sportova “Ada Ciganlija”, moći ćete da pogledate izložbu fotografa Aleksandara Jovkovića, pod nazivom “Devojka sa Ade”. Aleksandar Jovković je u dosadašnjoj karijeri radio fotografije za poznate svetske i domaće brendove kao što su Cartier, Smirnoff, Davidoff, Johny Walker, Hypo Alpe Adria Bank. Njegove fotografije su se našle na više naslovnica domaćih časopisa. Poslednjih 4 godine, aktivno radi kao fotograf za kozmetičke kuće L’Oreal, Garnier i Maybeline.

Ova nesvakidašnja izložba ima za cilj da pokaže i potvrdi ono po čemu je Beograd, a posebno njegova “plaža”, poznat domaćim i stranim posetiocima – po prelepim devojkama. Sve fotografije su realistične i trebalo bi da dočaraju osećaj koji svako od nas ima kada je na Adi Ciganliji. Izložba će biti otvorena do 08. septembra 2011. godine, a može se pogledati svakog dana od 10h do 20h. Ono što čini ovu izložbu interesantnom jeste da svaka devojka koja se prepozna na fotografiji, po završetku izložbe dobija tu fotografiju na poklon!

Devojka sa ADE 4 Da li si ti “Devojka sa Ade”?

Tako da, naše lepe dame, ako se odlučite da jedan dan odete na Adu, pogledajte izložbu, možda ste baš vi na nekoj od fotografija!


Nikola Trajković je inženjer, pustolov i urbani kreativac. Zakleti Dorćolac koji najviše voli da živi svuda pomalo. Život u Parizu i Istanbulu obogatio je način na koji doživljava modu

Editors choice