#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Da li ste čuli za neuromarketing?

Da li ste čuli za neuromarketing?

Stručna konferencija posvećena neuromarketingu, oblasti koja privlači sve više interesovanja u svetu, ali i kod nas, održana je 31. marta, na Univerzitetu Metropolitan u Nišu. Univerzitet Metropolitan je vizionarski univerzitet, koji prati trendove i ove godine je održao značajnu konferenciju u periodu kada se održao i Neuromarketing svetski forum u Londonu. Na konferenciji su bili prisutni vodeći stručnjaci iz oblasti psihologije, neurologije, marketinga i ekonomije. Pored profesora i asistenata iz Beograda i sa Univerziteta Metropolitan, govornici su bili iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Bugarske sa srodnih obrazovnih i istraživačkih institucija koji se bave pomenutim oblastima.

neuromarketing konferencija 1 Da li ste čuli za neuromarketing?

Cilj konferencije “Neuromarketing 2017.” je da ukaže na značaj neuromarketinga u istraživačkom i praktičnom smislu i doprinese razumevanju načina na koji se neuromarketing može kombinovati sa ostalim disciplinama kao što su ekonomija, psihologija, dizajn, IT ili veštačka inteligencija. Pored toga, namera je i povezivanje stručnjaka sa predstavnicima privrede, čime bi se pružila prilika da iz prve ruke steknu saznanja do kojih se do sada došlo u istraživanjima.

neuromarketing konferencija 2 Da li ste čuli za neuromarketing?

Stručna konferencija o neuromarketingu bila je namenjena svima koji žele da u svom poslovanju što bolje primene rezultate iz proučavanja motiva, podsvesnih reakcija i psihologije potrošača koji pokreću odluke o kupovini. Ova istraživanja mogu da naprave značajnu promenu u pristupu koji u svom poslovanju imaju marketinški stručnjaci u kompanijama, vlasnici kompanija, marketinške agencije, istraživači, profesori, ali i studenti iz ove i drugih srodnih oblasti, kao i mediji.

Univerzitet Metropolitan će u budućnosti nastaviti sa konferencijama ovog tipa i pružiti najnovije teme iz stručnih oblasti koje su aktuelne na svetskom nivou.

Editors choice