Neki su dovoljni sami sebi i nalaze sasvim dovoljno ispunjenosti u životu, bez obzira na ljubavnu situaciju. A neki bi radije umrli od ljubavi, nego da budu sami. Evo kako horoskop rangira zodijačke znake – od najosećajnijeg, do najsamodovoljnijeg. 

Rak 

Najemotivniji i najromantičniji znak u horoskopu je, naravno, na vrhu ove liste. Rakovi vole da budu zaljubljeni, a svi planovi i maštanja o budućnosti, uključuju voljenu osobu sa kojom će deliti život. Ponekad vas kritikuju da ste preplavljujući u ljubavi i da “gušite” svojom brigom i pažnjom, a ponekad vas i puštaju da sami obavljate sav emotivni posao u odnosu – vi to baš dobro radite. 

Bik 

Iako Bikovi važe za tvrdoglave, nikako nisu tvrda srca – vaša meka i nežna strana voli osećaj sigurnosti i udobnosti koji imate u posvećenoj vezi i kao partner, bolji ste od mnogih, baš zato što ne oklevate da se prepustite. I nije vam teško da se potrudite i učinite sve što možete za zajedničku udobnost i uživanje. 

Vaga

Vaša sposobnost da pronalazite i održavate ravnotežu i harmoniju u svim životnim aspektima, bitno zavisi od stabilnih ljubavnih odnosa. Iako na početku nekog odnosa delujete rezervisano, vi ste veoma privržen partner, izuzetno ste pravedni i iskreni i uživate u konceptu zajedništva i ljubavnog odnosa, u kome je svaka strana zadužena za svoj deo održvanja balansa. Klonite se konfliktinih situacija, pa zato težite partneru na koga možete da se oslonite, koji će u svakom smislu biti vaša nedostajuća polovina i u stanju ste da volite doživotno. 

Ribe 

Romantični i idealiste, Ribe sanjaju o idealnoj vezi i idealnom partnerstvu. Vi znate da vas vaš idealizam vodi u nerealne priče i često dovodi do razočaranja, ali ne odustajete od svog osećaja za ono što je pravo, istinito i vredno. Kada najzad pronađete pravu osobu, kojoj možete verovati, koja je predana, stabilna i posvećena, vi ćete sami napraviti bajku od svog odnosa i bićete najsrećniji glavni junak. Ako se ispostavi da osoba u koju ste ulagali veru, vreme i energiju nije ona prava, isto tako usrdno ćete prekinuti i pobeći, nastavljajući da dalje tražite ono što želite. 

Ovan 

Ovnovi vole da budu zaljubljeni, mada im to brzo dosadi. Ali, ako osećanja nisu površna, ako osećate povezanost na nivou duše, u stanju ste da volite strastveno i intenzivno i da istrajavate u tome. Vi se često osećate kao da biste mogli da umrete od ljubavi, mada se na kraju priče uvek opredelite za sebe – vaše vatreno srce voli život, pre svega, jer, dokle god ste živi, imate priliku da pronalazite nove strasti i intenzitet u životnim avanturama. Kada nađete nekog ko vas ne zamara i sa kim delite i potpirujete tu vatru života, ostaćete sa njim. 

Lav 

Lavovi su zvezde u odnosu, zvezde svog života, i uopšte, zvezde. Ali, to ne znači da su solisti. Iako ste spremni da brinete o sebi i da se probijate kroz život sopstvenim snagama, samostalni ste i organizovani, vi nosite u svom srcu veliku količinu emocija i zaista želite da pronađete nekog koga ćete voleti i sa kim ćete podeliti svoje brojne darove i blagoslove. Vi niste sebični, ali nećete pristati na odnos u kome ste podređeni – zato tražite nekog ko vam se divi i poštuje vas i spreman je da bude vaš glavni savetnik i podrška na svakom vašem koraku ka uspehu. A sve svoje uspehe tada iskreno doživljavate kao zajedničke. 

Comments