Čišćenje kuće može da bude veoma neprijatan i zamoran posao, ukoliko nemate pravog saveznika u tom poslu. Kako uspešno savladati prljavštinu otkrili su influenseri Alex Bezmarević Stević i Nichim Izazvan i praktično pokazali kako funkciše Philips PowerPro Aqua 3u1 štapni usisivač, u “Philips kutku za dom i lepotu” koji je postavljen u prizemlju Ušće Shopping centra.

Philips 4 e1576675498184 Da li ste spremni za revoluciju u spremanju kuće?

Pored toga što zauzima malo mesta i veoma lako se može spakovati u ostavu, orman ili nasloniti uza zid, ovaj gedžet modernog dizajna je veoma funkcionalan, jer nema kablove koje treba preskakati. Jednostavno se puni, a litijum-jonska baterija može da traje od 40 do 60 minuta, zavisno od modela. Pogodan je za brzopotezno usisavanje na svim podnim površinama. Dodatno, ima ručni usisivač za usisavanje mrvica sa stolova i nekih delova kuće gde je potrebno detaljnije usisavanje poput kreveta ili garnitura za sedenje.

Na specijalno kreiranom lavirintu koji je postavljen u prizemlju šoping centra, svi zainteresovani su mogli da isprobaju kako funkcioniše ovaj usisivač.

Influenserka Alex Bezmarević Stević uspela je da za rekordno kratko vreme počisti sav nered kojim je bio prekriven lavirint. Ona kaže da je dovoljno par pokreta usisivačem i sav nered nestaje.

Philips 2 e1576675405545 Da li ste spremni za revoluciju u spremanju kuće?

“Ako ste planirali i da prebrišete podove, ne morate da potežete “tešku artiljeriju” u vidu kofe i džogera. Dovoljno je samo jednim klikom da na štapni usisivač montirate dodatak za mokro brisanje podova! Uštedeli ste sebi vreme, jer ovaj štapni usisivač usisava i briše u jednom potezu”, kaže ona.

Štoperica je pokazala da i muškarci mogu da budu veoma spretni i brzi u čišćenju kuće, što je dokazao Nichim Izazvan, koji je spretno savladao prepreke lavirinta.

“Želeo sam da povećam svoje šanse za ženidbu, hteo sam da se dokažem u kućim poslovima, pa sam nabavio ovaj usisivač. Gedžet je sjajan, jer ima tri komponente u jednom uređaju: usisivač, ručni usisivač, posudu sa vodom i krpicom kao dodatak za vlažno brisanje podova. Nema kablove koje morate da razmotavate i preskačete po kući, ne morate da se savijate da biste nešto usisali, a može da stoji bilo gde u kući, jer zauzima malo prostora i uvek vam je pri ruci”, kaže Milan Vučićević, poznatiji kao Nichim Izazvan.

Philips 5 e1576675439786 Da li ste spremni za revoluciju u spremanju kuće?

Korist od ovog savremenog gedžeta će imati svi članovi porodice, pogotovo one koje imaju kućne ljubimce koji se linjaju jer TriActive Turbo motorna četka ovog usisivača brzo i bez muke sakuplja dlake.

Ukoliko sebe nagradite ovim savremenim gedžetom, uz malo truda i veliku uštedu vremena, možete uživati u čistom i mirisnom domu svaki dan.

Philips 3 e1576675530283 Da li ste spremni za revoluciju u spremanju kuće? Philips 1 e1576675579163 Da li ste spremni za revoluciju u spremanju kuće?
Comments