Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Nekada davno, nosile su ih samo filmske dive, ali ih je 2007.godine Miuccia Prada ponovo vratila na modnu scenu. Turbani su jedan od retkih modnih dodataka koji su se za samo tri godine kasnije još jednom pojavili kao trend, i sve to u jednoj deceniji! Mišljenja su podeljenja oko njegove funkcije i samog izgleda, mnogima se čak i ne dopada (postoje i oni koji smatraju da ovo predstavlja ismejavanje muslimanske nošnje) ali je isto tako veliki broj devojaka odmah prihvatio ovaj trend. Kreatori imaju pravo da pokažu sve ono što ih je inspirisalo.

Mogu biti od najrazličitijih materijala i dezena i u zavisnosti od toga mogu se nositi u svako godišnje doba. Kao turban se može iskoristiti i neka stara marama koju ste pronašle u bakinom ormaru, savijte je u trougao, na glavu postavite suprotno od pravilnog nošenja ( špic trougla okrenut na gore) , krajeve koji služe za zavezivanje preklopite na čelu, a ostatak sakrijte ispod marame na vratu i vaš turban je spreman za prvu šetnju po gradu!


Vanja Milićević voli modu, ponekad i preteruje u toj ljubavi, uživa dok šeta radnjama, kad otkriva nove dizajnere, modne trikove i stilove! Njen moto: ” Fashion fades, only style remains the same.”

Editors choice