Kako da pronađete savršeni brushalter

Korisnice TikToka su uradile pola posla i na tacni nam prinele rešenje u vidu kalkulatora za izračunavanje veličine brushaltera. Evropske mere za brushaltere su od 65, 70, 75.., dok se dubine korpica obeležavaju slovima, počevši od A do D. Mere koje su obeležene brojevima predstavljaju mere ispod grudi.

Dakle, uzmite krojački metar i obavijte ga oko sebe ispod grudi, ali ostanite na visini na kojoj nosite brushalter. Cifru koju dobijete zaokružite na najbližu prethodnu veličinu. Na primer: premerili ste sebe i dobili ste 78, ne treba da uzmete brushalter čija je veličina 80, nego 75. To je zato što brushalteri imaju kopče koje služe upravo tome da povećaju razmak kako bi vam brushalter prijatnije stajao na grudima.

Kada su korpe u pitanju, njihove veličine su, kao što već znate, određene slovima. Da biste odredili koja je korpa savršena za vas, potrebno je da premerite obim preko bradavica na grudima. Tu dolazi do male upotrebe računice, ali ne brinite, nije ništa teško.

Uporedite dva dobijena rezultata – meru ispod grudi i meru preko grudi. Ako je obim preko grudi veći od obima ispod njih u intervalu od 12 do 14 cm – onda vam odgovara korpa A. Ako je ta razlika u intervalu od 14 do 16 cm onda je vaša korpa B i tako dalje. U ovome vam mogu pomoći pomenuti kalkulatori na internetu. Sve što je potrebno da imate je metar i pola posla ste već obavili.

Nemojte zaboraviti, grudnjaci nisu napravljeni da vas žuljaju i muče, niti da gnječe vaše grudi i da vam se urezuju u kožu. Grudnjak koji nosite treba da vam pruži osećaj kao da vam grudi neko pridržava rukama, što je definitivno mnogo bolji osećaj od onog koji vam pružaju brushalteri koje trenutno nosite. Dakle, žene, metar u ruke i pronađite sebi savršen grudnjak!

Naslovna fotografija: instagram.com/mens_confidence

Milica Antić

Comments