Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Navikli smo da svoju ljubav prema nekim ljudima pokazujemo i time što za njih imamo posebna imena kojima ih samo mi zovemo, ponekad da im pokažemo koliko mnogo ih volimo, a ređe da bi im stavili do znanja da smo ljuti na njih ili da nam nešto nije pravo. Pored toga, skoro da nema roditelja koji svoje dete do druge godine zovu po imenu koje su mu dali. Mnogo su češće sve moguće varijante tog imena ili nadimci poput “mačkice”, “lutko”, “slatkišu”…

Audi Da li volite svoj auto više ako imate nadimak za njega?

Međutim, ljudi sve češće i raznoraznim predmetima u svom posedu daju nadimke, kako bi i sebi i drugima stavili do znanja koliko im ovi znače ili koriste u životu, ili koliko su vezani za njih. Pa, tako ni automobili ne ostaju pošteđeni “imena iz ljubavi”. Iako proizvođači ulažu ogromne pare i kreativne napore da novim modelima pronađu što pamtljivija i markantnija imena veliki deo njih ubrzo biva zamenjen nadimcima poput “makina”, “bebica”, “macan”, “ponos”, “kralj”, “kraljica”, itd…

Jedno istraživanje koje je nedavno sprovedeno u Americi pokazuje da sve više vozača daje nadimke svojim automobilima, i to naročito mlađih. I to naročito ženskih!

Tako će čak 40% vozača između 18 i 24 godine starosti dati neko ime od milja svom autu, a taj procenat tek će za četvrtinu da spadne na nešto starijem uzorku. Pri tome tek će svaki peti muškarac odabrati novo ime za svoj auto, dok će kod žena svaka četvrta biti voljna da to uradi.

Isto istraživanje pokazuje da skoro polovina vozača jasno zna da li je njihov auto “muškog” ili “ženskog” pola, i tako gledano na putevima je duplo više “devojčica” nego “dečaka”. Za neke će to možda biti iznenađujući podatak, ali žene u najvećem broju slučajeva svojim automobilima daju ženska imena, dok muškarci sa neznatnom razlikom prednost takođe daju ženskim imenima. Bez obzira na marku automobila jedan od četiri nadimka biće na slovo “b” pokazuje ovo istraživanje.

Kakav odnos vi imate prema automobilu? Da li je on za vas par ili partner? Imate li jedno ime za njega ili više njih?

Pogledaj aktuelne ponude!

Editors choice