#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Da li volite svoj auto više ako imate nadimak za njega?

Da li volite svoj auto više ako imate nadimak za njega?

Navikli smo da svoju ljubav prema nekim ljudima pokazujemo i time što za njih imamo posebna imena kojima ih samo mi zovemo, ponekad da im pokažemo koliko mnogo ih volimo, a ređe da bi im stavili do znanja da smo ljuti na njih ili da nam nešto nije pravo. Pored toga, skoro da nema roditelja koji svoje dete do druge godine zovu po imenu koje su mu dali. Mnogo su češće sve moguće varijante tog imena ili nadimci poput “mačkice”, “lutko”, “slatkišu”…

Audi Da li volite svoj auto više ako imate nadimak za njega?

Međutim, ljudi sve češće i raznoraznim predmetima u svom posedu daju nadimke, kako bi i sebi i drugima stavili do znanja koliko im ovi znače ili koriste u životu, ili koliko su vezani za njih. Pa, tako ni automobili ne ostaju pošteđeni “imena iz ljubavi”. Iako proizvođači ulažu ogromne pare i kreativne napore da novim modelima pronađu što pamtljivija i markantnija imena veliki deo njih ubrzo biva zamenjen nadimcima poput “makina”, “bebica”, “macan”, “ponos”, “kralj”, “kraljica”, itd…

Jedno istraživanje koje je nedavno sprovedeno u Americi pokazuje da sve više vozača daje nadimke svojim automobilima, i to naročito mlađih. I to naročito ženskih!

Tako će čak 40% vozača između 18 i 24 godine starosti dati neko ime od milja svom autu, a taj procenat tek će za četvrtinu da spadne na nešto starijem uzorku. Pri tome tek će svaki peti muškarac odabrati novo ime za svoj auto, dok će kod žena svaka četvrta biti voljna da to uradi.

Isto istraživanje pokazuje da skoro polovina vozača jasno zna da li je njihov auto “muškog” ili “ženskog” pola, i tako gledano na putevima je duplo više “devojčica” nego “dečaka”. Za neke će to možda biti iznenađujući podatak, ali žene u najvećem broju slučajeva svojim automobilima daju ženska imena, dok muškarci sa neznatnom razlikom prednost takođe daju ženskim imenima. Bez obzira na marku automobila jedan od četiri nadimka biće na slovo “b” pokazuje ovo istraživanje.

Kakav odnos vi imate prema automobilu? Da li je on za vas par ili partner? Imate li jedno ime za njega ili više njih?

Pogledaj aktuelne ponude!

Editors choice