*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Da se pohvalim (2. deo)

Da se pohvalim (2. deo)

A možda lažem kad se hvalim. Dobro, možda ja ne, ali sigurno poznajete hvalisavce. Kad počnu da pričaju o nečemu što se dogodilo, prosto ne umeju da stanu i lepo vidite kako im radi detektivska imaginacija, koja povezuje prazne delove i nedostatke informacija komadima prilično tačnog naslućivnaja i kako priča ide ka završnici u kojoj je on glavni junak, koji je baš sve uradio kako treba, nakon što je video šta se sprema i upozorio one druge što nisu hteli da ga slušaju, pa su nadrljali, a on im je lepo rekao. Znate tu priču. Ovaj tip hvalisavca se prilično drži istine, ali neviđeno se loži na to da bude uvek u pravu i da sve vidi, sazna, shvati i poveže pre svih drugih. On je lucidan i radoznao kao ona čuvena baba ili gospođa koja postoji u svakom kraju i nosi neko starinsko ime, a apsolutni je sinonim za glavnu tračaru. On je rođeni detektiv, i njegov um hrli ispred događaja. Ponekad nalazi oduška u laganju, smišljenom i namernom, kako bi napravio zabunu u kojoj uživa i okolina, ali koja uvek ima žrtvu. On se tako igra, kao dete koje raste bez smisla za humor, a crtaći prosto nisu dovoljno krvavi.

fazederas Da se pohvalim (2. deo)

Ne poznajem sve tipove hvalisavaca, srećom. Ali neki koje znam baš su zabavni.

Ali kad vam treba informacija o nekome, nema boljeg izbora. Pitajte ga i budite spremni da čujete više nego što ikome treba da zna o bilo kome. Učinićete hvalisavcu veliko zadovoljstvo. Biće presrećan što ima priliku da se pohvali informacijama iz svoje detektivske fascikle od deset tomova, koju celu drži u glavi.

Svaka čast!

Prvi deo pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice