Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Jedinstvena pozornica u Kini

Pikselom, kao najmanjom jedinicom filmske slike koja može biti prikazana, predstavljen je ceo jedan enterijer državno-umetničke pozornice u Vuhanu. Kina ga je iskoristila kao glavni motiv u uređenju celog jednog objekta. Na površini od čak 8,835 kvadratnih metara, “Pixel Box Cinema” ispunjen je kvadratnim oblicima po celoj zgradi, kraseći sve – od poda, zidova, plafona do toaleta i displej jedinica u knjižari. Ovaj objekat je zapravo u potpunosti inspirisan tetrisom i oblicima te igre, dok velika dvorana ima površinu od 6,000 ploča reflektujućeg nerđajućeg čelika.

slika12 Da Vinci XXI: Uređenje belog enterijera, film u Kini i ručak u Njujorku

Kocka do kocke, kockica

Pure Whiteness

Čista bela nevinost glavni je motiv enterijera “Costa Messa”, novog studija “WhiteBase”. Dostupan širokoj javnosti, smirujući ambijent može se potencijalno modifikovati za korišćenje ili zakup. Prvobitan izgled, sa četiri metra visokim plafonom, pruža svestranost u kreativnom manipulisanju prostorom po želji kupca.

slika22 Da Vinci XXI: Uređenje belog enterijera, film u Kini i ručak u Njujorku

Čisto belo - sigurno belo

Prijatno u Njujorku!

Njujorška arhitektonska i dizajnerska firma “Bluarch” nedavno je završila rad na tavanici za “Port Washington” i njujorški restoran “Innuendo”. “Bluarch” je poznat po svojim višedimenzionalnim, organskim formacijama, pa tako ni ovaj poslednji rad nije izuzetak. LED sistem rasvete instaliran je kako bi poboljšao iluziju o formiranju suspenzije iznad prostora za ručavanje.

slika31 Da Vinci XXI: Uređenje belog enterijera, film u Kini i ručak u Njujorku

Prijatan boravak u stylish ambijentu


Sofija Soković je hiperaktivna, radoznala, nestrpljiva. Voli putovanja, neobične i korisne stvari, optimistične i zanimljive ljude. Veliki je obožavalac mode, Italije, putovanja i psiholoških knjiga. U stalnoj je potrazi za inovativnostima u svakom pogledu. Omiljeni citat: “Hope for a miracle, but never depend on one. And make them wonder why are you still smiling”.

Editors choice