Dragi dnevniče,

U mladosti muškarci često plaćaju danak seksualnom neiskustvu, a neki, boga mi i dobar deo života. Većina muškaraca se bar jednom u životu našla u prilici da mora ubedjivati neku osobu ženskog spola na sexualni odnos. Da je ubeđuje da mu “da”, kako se to već popularno kaže. Žene su takve moj dnevniče, kurve, ne daju, iako imaju i ništa ih ne košta. Doduše ne sve, imaju onih koje rado daju, ali takve su baš kurve.

Dakle, jasno je da su žene komplikovane u suštini, medjutim funkcionišu vrlo jednostavno na površini, pa je cela mudrost oko ubeđivanja da ti “daju” svedena u onu narodnu “ne jebe lep, nego uporan”. Pre ili kasnije ako im stalno ponavljaš “daj mi, daj mi, daj mi…” one će popustiti, ako ništa drugo ono bar, da te više ne slušaju.

Međutim, većina muškaraca je nestrpljiva, pa se dovijaju na različite načine, ne bi li se ogrebali za instant snošku. U takvim akcijama, većina njih blamira i sebe, i druge, glupim izjavama, i još glupljim idejama, a neiskusne žene dugo vremena nakon toga ostaju sluđene i dezorijentisane po pitanju muškosti. Nije to, samo ono “Daj mi i konačno ćeš shvatiti šta znači reč pravi muškarac”, o ne, ima tu takvih idiotarija da me je sramota o tome i pisati.

Ma nek ide sve dođavola, moram da reknem par reči o takvim glupostima. Evo, na primer, jednom sam imao ovakvu konverzaciju sa prijateljicom:

– Je l’ istina da vas erekcija boli?
– Molim!?
– Da vas boli kad vam se digne?
– Ne kapiram, da me boli šta … ?
– Pa, “ono” kad vam se digne …
– Boli nas, pa zato do besvesti gledamo porniće … uživamo u bolu?
– Pa, vidiš sad…
– Odakle ti ta ideja uopšte?
– Onoj mojoj drugarici Marini.
– Dobro.
– Je neki tip objasnio dok su ležali u krevetu…
– Daaa …
– Da bi bilo lepo da mu “da” jer on ima erekciju i ako joj ga ne stavi, njega će to boleti.
– Možda je mislio na duševnu bol?
– Ne, mislio je na to da će ga boleti erekcija.
– Boleće ga erekcija?
– Da.
– Sigurna si u to?
– Da.
– I Marina isto?
– Da.
– I je l’ mu onda dala?
– Nije.
– Čudno, tako kreativan pristup, i pre svega odiše muškošću.
– Znači ne boli vas?
– Pa odavno nisam čuo veću glupost, čak i da boli, ne leči se penetracijom.

I takvi pilićari, moj dnevniče, ne samo da srozavaju muški rod moljakanjem za seks, nego to rade na beskrajno jadan i patetičan način. Mislim, ne samo što žene vole te muškarce, što uzmu sami bez pitanja, nego im je u opisu posla da se prenemažu. Bar malo.

– Šta to radiš manijače!?
– Ližem ti pi***ć. Što?
– Zato što ne znam ni ko si bre ti?
– A pa, ja sam upao slučajno na ovu žurku, ne znam ni sam kako.
– Pa si onda upao i ovde u sobu da me ližeš ovako pijanu.
– Video, niko ne liže pa reko, daj ja ću, dobra žurka, šteta da završi samo pijanstvom.

– Pa i to što kažeš . . aj’, liži dalje . .

Međutim, ako željena kurva baš ne da, uvek ima kurva koja će da da, to je bar jednostavno. A ako je muškarac već iz nekog razloga zapeo baš za tu koja ne da, može da smisli neki kreativniji način. Šta znam, nek kaže kako ima čaroban penis koji ispunjava želje, ili nek smisli neku žvaku, kao “gud lak Čak”.

– “Znaš čitav život tragam za srodnom dušom, i kako mi se neko svidi, kao ti sada, i imam seks sa tom devojkom, ona bukvalno za par dana upozna nekog tipa u kog se smrtno zaljubi, onu pravu ljubav za kojom svi tragamo i uda se za njega, a ja ostanem da patim. Ja sam baš kao onaj lik iz onog filma što ga glumi onaj lik što glumi … u još nekim filmovima. I tako, ponekad poželim da više nikad nemam seks, da ne bih doživljavao …”.

Na te reči, pametna devojka, shvati da nema šta da izgubi. Skine se i okuša sreću. S oproštenjem, pička nije sapun da se potroši i ništa je ne košta da da nekom liku ako će joj to već doneti pravu ljubav, onu o kojoj mašta još od prvog snošaja u životu.

Eto vidiš, samo treba biti kreativan i hrabar, moj dnevniče. Ili ponavljati u nedogled “daj mi, daj mi, daj mi, daj mi, daj mi . .”


Amitz Dulniker u zvezdanom nebu vidi šta ste sve sakrili od sebe i drugih. Zna šta želite, mislite i volite. Zna sve: da ste nesrećni, nesigurni, perverzni i neodlučni. Ako budete dobri, neće to podeliti sa drugima. Amitz je takođe i autor“Besmislenog dnevnika jednog H8-era”.

Comments