Pričam sa drugaricom pre neki dan o njenom novom dečku. Naravno, dođemo i do teme “krevet”. Na pitanje kako im je, ona odgovara: “Pa, on uživa, a ako je njemu dobro, i ja uživam. Valjda.”

Ček, ček, ček. Stani malo. Ako on uživa, uživaš i ti?! Valjda?!

Toliko stvari u toj rečenici ne valja da prosto nisam znala odakle da počnem. Ispada kao da je ona u krevetu da bi njemu bilo dobro i da se on zabavi. A ona – kako se snađe. Ako se snađe, da ne kažem ako se ogrebe za… Kao da je vođenje ljubavi neko otimanje oko većeg dela čokolade, a ne deljenje na pola. Ne treba ni on sad da se polomi da njoj bude super, a njemu smor, naprotiv. To je davanje i uzimanje. Dakle, kombinovano, nikako samo davanje ili samo uzimanje.

Mada, ovde ipak ne mogu da se ljutim na njega. Dođe mi nju da prebijem. Poznato je da za orgazam ženama treba mnogo više nego muškarcima, zato, draga moja, vidi malo da ga navedeš da radi ono što voliš. Ako ti je bitna predigra, reci mu to. Ako voliš da si gore, i to mu stavi do znanja. Ako bi na veš mašini dok radi centrifuga, stavi mu do znanja! Ne moraš mu čak ni reći, imamo mi žene svoje načine da momke nateramo da urade ono što mi želimo, a da toga nisu ni svesni. Dakle, iskoristi, draga moja, svoj dar od prirode. Ubaci neke zanimljive stvari u vaš seksualni život. Teško da će se on buniti ako ti pokušaš da malo začiniš stvar.

slika19 Daj orgazam, šta si se stis’o!

Ne moraju baš lisice, ali pustite mašti na volju

Još su pritom ovo dvoje tek na početku veze. Pa ako sad nije dobro, kad će biti?! Ili popravljaj, ili beži odatle. Ok, nije bitan samo seks, ima nešto i u razgovoru, pogledima, ali vala – dosta ima i u seksu. Nemojte da se zezamo. Dobra veza je ceo paket.

Uostalom, ako njoj nije dobro, ne može ni njemu biti. Ok, može prvih par puta, ali nije ni on dečko ćorav da ne izvali kada se cura smara. A izvaliće, verujte mi, može devojka da odglumi par puta, ali ne može deset. Uostalom, zašto bi? Valjda to vođenje ljubavi treba da bude uzajamno zadovoljstvo, a ne njegovo zadovoljstvo dok ona šalta kanale na TV-u.

Da ne bude da samo napadam i solim pamet, a ne pokušavam da razumem, hajde da razmotrimo neke mogućnosti: možda je devojku sramota, ili joj je glupo, pa ćuti da on ne pomisli da je luda, ili da s njom nešto nije u redu. Ili je jednostavno dečko ne privlači toliko. Prvo, ako je sramota, onda mu verovatno ne veruje dovoljno da bi se sasvim opustila u njegovom prisustvu, pa se možda prerano upustila u sve to. Ako je do toga, onda, jebiga, mora da se poradi, nema prečice za sticanje nečijeg poverenja, to svi znamo. Ako je dečko ne privlači baš nešto, šta radi s njim u vezi? Ne mislim samo da je ne privlači fizički, nego jednostavno nema ono nešto zbog čega ona želi s njim sad i odmah. Nas žene pali svašta, od pločica a la Ivan Miljković, preko mozga, do pogleda. Ako nema to nešto, teško da će se to odjednom pojaviti, a još teže da će ona moći bez toga – pa možda bolje da ne gube vreme.

Bilo kako bilo, život je prekratak da biste imali loš seks, ili pili loše vino. Ili popravljaj šta se popraviti da, ili produži dalje. Ali nikako nemoj da ćutiš i trpiš!


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje : “Boj se ovna, boj se govna, kad ćeš živeti?”

Comments