Imati lepog, zgodnog seks-boga za dečka je izuzetno pohvalno za tebe i dodatno će podići tvoje samopouzdanje. Zamisli samo da takvog frajera prošetaš gradom ispred ljubomornih i zajedljivih fufica kojima nije pošlo za rukom da ga osvoje! Ha! Jedan – nula za tebe!

Ipak! To može biti i mač sa dve oštrice, što se kaže. Naporno. Škakljivo. Problematično. Izbezumljujuće. Shvataš, on se ne sviđa samo tebi! Tu su i one fufice sa početka priče koje su ljubomorne na tebe i žele po svaku cenu da šetaju sa tvojim seks-bogom! Ako nisi načisto sigurna da te tvoj dragi voli, da nije u tom fazonu da vara i tako dalje i tako bliže, onda si mirna… U suprotnom…

slika 145 Dalje šape, fufo, to je moj dečko!

Teško tebi ako imaš lepog dečka na koga se sve lože!

Elem, problem ne moraju da budu samo fufice. Ako je tvoj dečko strava frajer, on ‘ladno može da se dopadne i tvojoj drugarici! Primetila si nešto sumnjivo? Eto vidiš! Ali, ne brini. Ako si sigurna u svog dečka i njegovu naklonost samo i isključivo prema tebi, bezobrazna drugarica je ”poslić” koji možeš i sama da rešiš. Evo i kako:

1. Pošto si ti jedno razumno i dobroćudno biće, sešćeš sa njom kao čovek sa čovekom i popričati. Objasnićeš joj u čemu je problem, pa ako je i ona razumno i dobroćudno biće, shvatiće i jednostavno – odje*ati!

2. Ako je mala opasna i pokušava da ti proda izgovor kako se ona uvek tako ponaša, NE nasedaj! Čak i ako se ”tako” ponaša i sa devedesetogodišnjim dekicom, NE nasedaj!

3. I dalje ne odstupa? Ok, vreme je za grublju igru. Pokaži joj, učini da oseti na svojoj koži ono što ona tebi radi! Flertuj ti sa njenim dečkom, ili, ako ga nema, flertuj sa svakom osobom sa kojom je flertovala. Iznenadiće se, zbuniće se, ali mooožda i shvati i otperja dalje.

4. Pa baš je uporna, čoveče! Dobro, i za to postoji rešenje! Nikako je ne vodi tamo gde je tvoj dečko! Viđajte se nasamo. Propuštaće možda bitne stvari, ali, hej, sama je tako tražlila!

5. E sad je prevršila svaku meru i granicu! I posle svega, i razgovora i demonstriranja njenog, neprimerenog i nečastivog ponašanja, ona i dalje tera po svom! Ništa, vreme je da ”raskineš” sa njom. Koliko god bilo bolno. Realno, da ti je prava drugarica, poštovala bi i tebe i tvoju vezu i vaše druženje! Ovako, ni ne treba ti.

Izvori fotografija: mywedding.com, blog.netflix.com


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Comments