Ukoliko želite da u svakoj poslovnoj prilici izgledate poput prave dame – izaberite garderobu klasičnog kroja i modele koji nikada neće izaći iz mode. U njih ubrajamo malu crnu haljinu na koju možete dodati print lakovani kaiš ili svilenu suknju do kolena u jarkoj boji koja se savršeno slaže sa crnom ili teget majicom. Na ovu kombinaciju dodajte svilenu maramu – vežite je oko struka i odaberite veliku torbu u beloj boji.

Vanvremensku kombinaciju predstavlja i haljina na pruge u kombinaciji sa belim sakoom. Na ovaj outfit dodajte nude kaiš i nude cipele. Interesantno je da aksesoari u takvoj nijansi donose dozu prefinjenosti, a ove sezone su itekako u trendu.

Cipele od pliša odlično idu uz haljinu sa cvetnim dezenom. Ovakvu kombinaciju možete poneti na poslovnu večeru ili poslovni sastanak. Crna boja kao baza odavaće utisak profesionalnosti, a svi detalji na toj boji će činiti da se osećate elegantno i moderno. Na poslovne večere možete poneti malu crnu haljinu od čipke ukrašenu satenskom trakom.

Crno-bela haljina na pruge u kombinaciji sa kratkim sakoom jarke boje neka bude vaš izbor za makar jedan poslovni dan u nedelji. Uz ovaj outfit odaberite biserni nakit u vidu narukvice ili prstena. Pravu klasiku predstavlja crna suknja do kolena, bela top majica i crni sako uz gotovo neprimetne aksesoare.

Vaš make up neka uvek bude prirodan. Ponekad je dovoljno naneti samo maskaru i diskretan ruž. Ukoliko imate dužu kosu vežite je u niski konjski rep jednostavnom gumicom.

139 Damski poslovni outfit: klasičan i elegantan

Marama oko struka / mala crna haljina

225 Damski poslovni outfit: klasičan i elegantan

Haljina na pruge + nude cipele

321 Damski poslovni outfit: klasičan i elegantan

Cvetni print i čipka

418 Damski poslovni outfit: klasičan i elegantan

Klasični modeli


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments