Optiplaza i 20% sniženja za parove na Dan zaljubljenih

Februar u Optiplazi je mesec pun vrednih i lepih iznenađenja. Očekuju vas raznovrsni popusti, a najnovija sniženja odnose se na ugradnju Essilor stakala u firmirane optičke ramove ( Guess, Gunt, Ozi, Avanglion) – 30% i popust od 20% na Ray Ban. Takođe, za sve one romantične duše, ili one koji žele da obraduju sebi drage osobe nepogrešivim izborom poklona, na Dan zaljubljenih u našim radnjama će se pojaviti limitirani Guess setovi naočara, inače, izrađenih specijalno za ovaj dan.

Posetite Optiplazu na našem Fashion Vodiču.

Za Usce Trend Dan zaljubljenih i pokloni: Vodič za single devojke i parove

Razmišljajte na vreme i budite uvek u trendu, a dobre naočare na licu su vec odavno neizostavni modni detalj

Damsel in distress

Damsel in distress se bavi ručnom izradim donjeg veša i kupaćih kostima. Birajući samo visoko kvalitetne materijale Damsel in distress je jedinstveni brend na tržištu jer zastupa ručnu izradu po meri i posvećuje veliku pažnju izradi svakog komada veša pojedinačno. Kao i svaka žena uživamo da nosimo lep i kvalitetan donji veš. Obradujte sebe jednim fantastičnim kompletom!

dsc0195 Dan zaljubljenih i pokloni: Vodič za single devojke i parove

Ništa kao kvalitetan donji veš

Posetite Damsel in distress na našem Fashion Vodiču.

Inglot

Obradujte sebe novom make-up linijom iz Njujorka! Profesionalna prodavnica se nalazi na uglu Kralja Petra i Uzun Mirkove gde ćete moći da koristite njihov Freedom System koji dozvoljava kupcima da eksperimentišu sa bezbroj nijansi i kombinacija pudera, rumenila, senki za oči i ruževa, i da naprave svoju sopstvenu paletu. Momci, ukoliko želite da obradujete svoju dragu sa ovom šminkom nećete pogrešiti.

400359 342939889059104 1553513600 n Dan zaljubljenih i pokloni: Vodič za single devojke i parove

Inglot trenutno poseduje jedan od najširih spektara boja kozmetike širom sveta

Posetite Inglot na našem Beauty Vodiču.

Sephora

Jedinstvena i velikodušna, Sephora je kreirala lepotu za sve. I ne bilo kakvu vrstu lepote… lepota koja objedinjuje izvrsnost kroz neverovatan izbor kreativnih brendova dostupnih po svim cenama na svim kontinetima. Vreme je da sebe obradujete novim parfemom i svoju drugu polovinu, a široka Sephorina paleta će zadovoljiti vaše apetite!

MG 9476 2 Dan zaljubljenih i pokloni: Vodič za single devojke i parove

Posle parfema na red dolazi šminka

Posetite Sephoru na našem Beauty Vodiču.

Jimmy Woo

Ukoliko ste single Dan zaljubljenih provedite sa drugariama u prvodu! Preporučujemo vam Jummy Woo. Poseban užitak pružiće vam restoranska lounge atmosfera pojačana od strane Moon Sushi Bara. Originalne sushi rolnice i fusion specijaliteti modifikovani su i za potrebe ovog restorana. Nazdravite za nove uspehe omiljenim koktelom!

741057 311928738924396 688739081 o1 Dan zaljubljenih i pokloni: Vodič za single devojke i parove

Uživajte u prijatnom ambijentu

Posetite Jimmy Woo na našem Lifestyle Vodiču!

Comments