Brend Mulberry je oduševio prisutne na nedelji mode u Londonu, najpre scenografijom, a zatim i samom kolekcijom, koja je inspirisana knjigom za decu “Fantastic Mr Fox”, a ekranizovana je 2009. godine. Šumsko carstvo u jesen, zemljani tonovi i prave pravcate kuce su osvojile pistu, kao i modeli koji su nosivi i mladalački. Sam brend ostao je odan London street style-u, čizmicama do članaka, dokolenicama, ali i pom-pom šalovima koje smo nosili kao deca.

Dužine su najčešće midi, sa maksi haljinama za veče, a spektar boja se oslanja na sve ono što možemo da vidimo u prirodi. Čuvene tašne brenda Mulberry su neizostavan detalj i sinonim za prestiž, a stari modeli upotpunjeni su novim u vidu boja i izmenjenih oblika. Silueta je blago naglašena tankim kožnim kaiševima na struku, a bogato pletivo i vuna su savršen kontrast laganoj i ležernoj svili.

a Dečija knjiga kao inspiracija: Mulberry   jesen/zima 2011/12.

Nijanse ljubičaste i roze kao kontrast

b Dečija knjiga kao inspiracija: Mulberry   jesen/zima 2011/12.

Utopite se u jesenje dane

c Dečija knjiga kao inspiracija: Mulberry   jesen/zima 2011/12.

Trendi krzno, prsluk ili trenč zahtevaju veliku i kvalitetnu torbu

d Dečija knjiga kao inspiracija: Mulberry   jesen/zima 2011/12.

Ideje za dnevne izlaske sa kaišem kao obaveznim aksesoarom

e Dečija knjiga kao inspiracija: Mulberry   jesen/zima 2011/12.

Duge suknje sa šarama i neodoljivi aksesoar - psić

f Dečija knjiga kao inspiracija: Mulberry   jesen/zima 2011/12.

U jednoj boji od glave do pete

g Dečija knjiga kao inspiracija: Mulberry   jesen/zima 2011/12.

Efektne čizmice razbijaju dominantnu crnu


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments