Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

1/2

Mnogo je definicija sreće, ali kad se sve sabere i oduzme, ispada da je jedini odgovor onaj osećaj kada se probudiš ujutru bez alarma, samo uz zrak sunca koji se probije kroz zavesu i nađe svoj put do tebe i kaže ti da je vreme za ustajanje. Pa onda samo tvojih par minuta tišine uz prvu jutarnju kafu. Lakoća prolećnog jutra, lagani povetarac koji ulazi u sobu i miris lala na stolu. Zadovoljstvo svim onim što jesi u tom trenutku i svime što ćeš tek biti, jer osećaš da možeš sve.

Možda ti zvuči neverovatno, i kao nešto prelepo što se dogodi s vremena na vreme, ali taj osećaj može da traje. Da se produži i postane svakodnevnica, da postane sam život. Samo ako znaš kako.

shine 1 Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Poveži se sa sjajem

Znaš o kom sjaju pričamo, zar ne? Osetila si to nekada, sigurno jesi. Možda tokom šetnje plažom predveče, kada sunce polako zalazi, ali je miris toplog dana još uvek u vazduhu i sve što osećaš su smiraj i sreća.

Ili kada si prvi put osetila ponos, mir i neizmernu ljubav u jednom. Ili onda kada ti je pred kraj maratona postalo jasno da si pobedila samu sebe, svoje slabosti i predrasude.

shine 2 Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Sjaj je trenutak u kom vreme staje. Svet oko tebe bledi. Postoji samo taj momenat. I ti u njemu. Potpuno prisutna, potpuno uključena, posvećena… potpuno živa. To je sjaj – osećaj koji možda ne može lako da se opiše, niti izmeri, ali može da se proslavi.

Slavi ga i zaustavi u svojoj maloj amajliji sjaja i optimizma. Zadrži svoj jedinstveni zrak sunca uz neki od komada nakita iz nove PANDORA Shine kolekcije. Stavi svoju ogrlicu sreće koja podseća na sve zlatne dane, zablistaj i još važnije – SIJAJ!

Smej se često

Proslavljaj smehom ono vredno i zabavno u sebi i drugima Osmehuj se, smeši, smejulji, smeškaj, nasmej, osmehni, smej, smej iz sveg glasa, smej od srca. Otpusti sve tenzije. Daj životu priliku da te iznenadi. Vrednuj onu svetliju i sjaniju stranu, ne samo života, nego svakodnevnice. Smej se svojim greškama, bićeš bolja sledeći put. Tvoj smisao za humor, tvoj optimizam u malom, je tvoj trag, unikatni otisak tvog pogleda na život koji je nedvosmisleno tvoj i obogaćuje svet, čini ga boljim mestom. Povezuje. Pokloni sebi ili drugima priliku za osmeh.

Editors choice