Budi i darežljiva i zahvalna

Nekada je zahvalnost bila nešto bezvezno što te mama tera da radiš, da kažeš hvala koje ne osećaš, svaki put kada dobiješ poklon. Vremenom osećanje zahvalnosti se popelo visoko na lestvici stvari koje su bitne. Biti istinski zahvalan znači razumeti, voleti i poštovati. A upravo to je recept za srećan život. Zahvali se svojim omiljenim ljudima što postoje, što su uvek tu, tako što ćeš dati. Svoju ljubav i razumevanje, vreme, poklon kojim ćeš obeležiti sve predivne trenutke koje ste podelili.

shine 3 Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Privezak kojim ćeš nekome ko je vredan i drag poručiti Bee Mine, ili da je baš ta osoba tvoj Ray of Sunshine u svakom tumornom danu. Jer ono što se istinski računa je prepoznavanje vrednosti u sopstvenom životu i pronalaženje načina ih da podeliš sa drugima. To je prava lepota. Usrećiti i zračiti pozitivno.

Svesna sebe svoje posebnosti i vrednosti, svog mesta u ovom svetu koje imaš i posebno je, vidi sebe u novom svetlu to jest u pravom. I sijaj punim sjajem.

Otkrij svoju čarobnu iskru i pronađi simbol svog sjaja ovog proleća u novoj kolekciji PANDORA nakita inspirisanoj prirodom!

shine4 Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Za više informacija poseti Pandora sajt, lajkuj Pandora Facebook stranicu i zaprati Pandora Instagram profil i tu je i novi ONLINE katalog i ne zaboravite da SIJATE!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

 

Cosmic Rider

Comments