*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Dejt bez rizika

Dejt bez rizika

Ovo da naučite kao “Oče naš”!

– Budite ljubazni, ne agresivni.

– Delite komplimente, ali sa merom.

– Budite radoznali, nikako dosadni.

– Impresionirajte, ali ne gušite.

Da bi vaš prvi sastanak sa osobom koja vam se dopada bio uspešan, morate da procenite vaš odnos. Da li ste prijatelji godinama pa su prijateljska osećanja prerasla u nešto više? Ili je to osoba koja je nova u vašem životu i sa kojom tek počinjete da osećate bliskost?

Ove stvari vam možda izgledaju beznačajno, ali verujte da su od suštinske važnosti kada je u pitanju planiranje prvog sastanka.

Mnogo je lakše planirati sastanak sa osobom koju već iole poznajete nego sa potpuno novom osobom u vašem životu. Imate mnogo prostora za kreativne ideje, jer verovatno imate neki nagoveštaj o tome šta ta osoba voli da radi i šta je privlači.

Iskoristite to što je već poznajete i isplanirajte neki avanturistički izlazak kao što su na primer kuglanje ili klizanje. Bez obzira na to što ne znate da li je vaš partner upoznat sa ovim aktivnostima, rizikujte i naučite nešto novo zajedno. Ukoliko osoba koju izvodite na sastanak i nije baš fizički spremna i ako mislite da bi odbila, izaberite restoran sa njenom omiljenom hranom. Tačno je da se rizik isplati, ali ponekad igrajte na sigurnu kartu.

Pošto već poznajete jedno drugo, ne postoji preveliki pritisak pri konverzaciji. Ali svakako birajte mesta koja nisu previše bučna i na kojima, između ostalog, možete da razgovarate.

Kada na sastanak izvodite osobu koju ne poznajete nimalo to ume da bude zastrašujuće. Za prvi sastanak sa nepoznatom osobom uvek birajte mirna mesta, bar ili restoran u kojem nema velike gužve. Važno je uspostaviti dobru komunikaciju i osećati se opušteno.

Ja se uvek vodim onim “Ako ne znaš – pitaj”. Tako da ćete pritisak drastično smanjiti tako što ćete pozivom, porukom, mejlom, ili na bilo koji drugi način pitati tu osobu gde bi volela da ide i šta da radi. Igrajte na sigurno u ovom slučaju.

Prvi sastanak se ne svodi na izbor mesta, već na vaše ponašanje, samopouzdanje i opšti utisak koji ćete ostaviti.


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Editors choice