Kad sebi dozvoljavate svašta, ne morate ni da se napijete da biste imali opravdanje za svašta. U gladi i neizdržu, svašta znači pre svega da ćete se kresnuti sa nekom budalom, zato što vas interesuje seks, a uopšte vas ne zanima kome pripada neophodan alat.

Neki alati su prikačeni za primerke koji sasvim privlačno izgledaju.

Dok ne otvore usta i zapodenu razgovor.

I tako, pošto znate šta hoćete, to što hoćete ispadne sasvim zadovoljavajuće. Date mu broj telefona, rutinski, ne nadajući se mnogo da će se doživljaj ponoviti, i… on vas zove. Na sastanak. Da izađete na piće. Vi pomislite, dobro, to se sad tako možda zove, izlazak na piće, istuširate se, obučete seksi veš, proverite zalihu kondoma i odete na… piće. I tip vas stvarno izvede na piće.

I onda razgovarate. I sve vreme se čudite i trudite da ostanete pristojni. Ne možete da skontate kako niste uhvatili tu piskavu notu u njegovom glasu i pokušavate da se koncentrišete na teme o kojima on izgleda misli da je zanimljivo pričati.

men seeking women dating website millionaire online date auction with a twist 600 99116 Dejt, dej after

Kad se redosled sastanka i seksanja pomeša, možete da se vrlo neprijatno iznenadite. Nije sramota. Toliko.

Njegov posao i njegov auto i kako je popio kaznu zamalo, pa je ipak nagovorio pandura da ruča u kafani na njegov račun i tako… Ne shvatate da li se hvali ili žali, da li vam se udvara i zašto i šta, pobogu, tražite sa njim uz piće i razgovor, kad ste lepo mogli da ćutite ili da se izrazite mnogo rečitije, obostranim dahtanjem.

Dakle, da ste prvo išli na dejt, ne biste nikad ni stigli do dahtanja.

A pošto je dejt došao after, teško je prevazići katastrofu i ponoviti zadovoljstvo.

Jer, alat iz spavaće sobe se ne vodi u bioskop.

I, ne ljutite se na muškarce koji isto ovako razmišljaju, bez obzira na njihove razloge.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments