Da li želiš praksu u stranoj zemlji? Da li želiš da putuješ? I pritom upoznaš nove ljude iz različitih zemalja? Sada imaš priliku! AIESEC kancelarija na Ekonomskom fakultetu u saradnji sa Delhaize Serbia te šalje na program Global Talent, stručnu plaćenu praksu u inostranstvu. Kompanija Delhaize Serbia je prepoznala AIESEC kao organizaciju sa kojom bi doprinela razvoju mladih ljudi. Shodno tome, odlučili su da oforme stateško partnerstvo i već niz godina zajedno učestvuju u obrazovanju i pružanju praktičnih iskustava za mlade. Jedinstvena prilika koja se ne propušta!

Ako si student treće, četvrte godine ili diplomac, kao i mlada nezaposlena osoba koja poseduje osnovu u oblasti IT-ja i marketinga, imaš mogućnost da odeš u inostranstvo i upoznaš načine rada u drugim zemljama. Prilika za ambiciozne i osobe željne iskustva, ali i nove radne atmosfere i načine funkcionisanja. Sjajan način da primeniš teoriju u praksi – izaberi jednu od zemalja koje se ističu u oblastima ekonomije, IT-a i marketinga i otkrij koji je njihov recept za uspeh!

unnamed DELHAIZE Serbia u saradnji sa AIESEC om te šalje na stručnu praksu u inostranstvo!

Ovo iskustvo u okviru programa Global Talent ti potpuno besplatno obezbeđuje kompanija Delhaize Serbia radi profesionalnog i ličnog usavršavanja. Prakse traju od 3 do 12 meseci i pravi je način da primeniš stečeno znanje u ovim oblastima. Program Global Talent pokreće AIESEC organizacija na Ekonomskom fakultetu, a uz pomoć DELHAIZE Serbia koja obezbeđuje stipendiju za 3 mlade osobe, dobijaš mogućnost da učestvovanjem u ovoj stručnoj praksi počneš sa građenjem svoje karijere u inostranstvu. Ostali kandidati će takođe imati tu mogućnost da učestvuju u ovom programu. Pored toga što stičeš radno iskustvo i gradiš svoju karijeru, gradiš i internacionalnu svest o funkcionisanju drugih zemalja kao i njihovim kulturama i stičeš prijateljstva za ceo život! Izazovi sebe i upoznaj svet!

Sve što treba da uradiš za učešće u konkursu jeste da pošalješ svoj CV na e-mail adresu globaltalentsef@gmail.com do 30. septembra.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj i ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo.

Comments