Ukoliko pratite modu i aktuelne trendove, posvećujete pažnju lepoti i želite da budete u toku sa svim zanimljivim dešavanjima u gradu, onda će blog „City Style“ šoping-mola Delta City (style.deltacity.rs), koji je lansiran u utorak, 1. oktobra, biti vaša omiljena web adresa.

U okviru bloga možete da pročitate zanimljive tekstove razvrstane u tri segmenta: Fashion Guide, Beauty Corner i Mishmash. Nove informacije o aktuelnim trendovima u svetu mode, lepote, zdravlja, nege, ali i predloge kako da kvalitetno provedete svoje slobodno vreme – sve na jednom mestu.

Fashion Guide

Ukoliko ste modni „sladokusac“ i volite da ste informisani o najnovijim trendovima, City Style vam nudi savete, preporuke i, iz prve ruke, donosi sve o aktuelnim modnim trendovima, podseća na stilove za sva vremena i pomaže da pronađete pravi komad garderobe, kao stvoren za vas.

Beauty Corner

Ako posebnu pažnju posvećujete nezi kože, šminkanju i zdravom životu – onda obavezno pratite rubriku „Beauty Corner“ sa savetima stručnjaka, preporukama „must have“ i još mnogo toga.

blog City Style Delta City lansirao blog City Style

blog City Style

Mishmash

U kolažnoj rubrici „Mishmash“, čitaćete zanimljive tekstove o različitim temama iz oblasti muzike, filma, gastronomije, arhitekture…

Ali to nije sve…

Posebno lepa vest za čitaoce je informacija da je jedan od tekstova za blog „City Style“ napisala Zorana Jovanović, najpopularnija domaća blogerka.

Izuzetno mi je drago što sam dobila tu čast da se i ja obratim čitaocima bloga City Style.“ – izjavila je Zorana Jovanović, modna blogerka i dodala: „Imala sam priliku da se upoznam sa sadržinom bloga i dopada mi se pošto uvodi brojne novine i predstavlja pomak u odnosu na ono što smo navikli da vidimo kada je ova vrsta blogova u pitanju. Radujem se početku saradnje, a nova iznenađenja tek predstoje – zato redovno pratite blog „City Style“.

Delta City stalno iznenađuje posetioce brojnim novinama, nedavno smo lansirali prvu mobilnu aplikaciju šoping-mola, a sada je na red došao i blog. Dosta vremena smo posvetili osmišljavanju njegovog koncepta i dizajna tako da verujem da će i ovaj put naši posetioci, a od sada i čitaoci, biti zadovoljni.“ – izjavila je Dijana Hrubik, Senior Brand Manager šoping-mola Delta City.

Od utorka, 1. oktobra, obavezno posetite blog City Style i upoznajte se sa vašom novom omiljenim on line destinacijom na adresi style.deltacity.rs. 

Comments