Bend koji iza sebe ima 12 albuma, uskoro i 13. pod nazivom “Delta Machine”, nakon puno godina čekanja, najzad se predstavlja domaćoj publici u Beogradu. Zaokružite 18. maj u kalendaru – kao dan za spektakl i neponovljivu atmosferu. Domaćoj publici je od pre par godina poznat klavijaturista Endi Flečer (Andy Fletcher), koji je svojom dobrom set-listom zagrejao tadašnju publiku u klubu “Plastik” i bezbroj puta se izvinio za nemogućnost benda da nastupaju u Beogradu 2009. godine, zbog Dejvove (Dave Gahan) bolesti. Kroz nekoliko meseci očekuje nas izuzetan beogradski open-air koncert, koji je sedma stanica benda u okviru njihove velike turneje, koja otpočinje 4. maja u Nici, i u okviru koje će održati 39 koncerata.

Kakve aktivnosti je Tuborg spremio za fanove ovog legendarnog benda u mesecima zagrevanja pred koncert, pročitajte dalje u tekstu.

Tuborg Warm-Up Autobus

Od danas do 18. maja spremite se za žurku na točkovima u celom regionu. Tuborg Warm-Up Bus se pobrinuo da zagreje publiku pre dugoočekivanog spektakla koji nas očekuje 19. maja na Ušću u Beogradu. Gradovi koje će autobus posetiti su: Kraljevo – 8. mart, Zrenjanin – 9. mart, Novi Sad – 16. mart, Šabac – 23. mart, Bačka Palanka – 30. mart, Banja Luka – 5. april, Sarajevo – 6. april, Jagodina – 12. april, Niš – 13. april, Požarevac – 19. april, Subotica – 20. april, Čačak – 26. april, Užice – 27. april, Budva – 30. april, Podgorica – 4. maj, Kruševac – 11. maj i Beograd – 18. maj 2013. godine. Pored uživanja uz mnogobrojne hitove benda, putnici ovog zabavnog autobusa biće obradovani i sa mnogo poklona, a takođe će biti u mogućnosti da osvoje i ulaznice za koncert.

DSC05574 Depeche Mode u Beogradu

Najzad se predstavljaju domaćoj publici u Beogradu

Depeche Mode tribute bend

Jedan od domaćih tribute bendova imaće priliku da pre samog nastupa Depeche Mode-a, zagreje publiku, 19. maja, na Ušću. Do 15. aprila svi zainteresovani bendovi mogu na Tuborg YouTube kanalu da postave svoj audio ili video snimak, na kojem izvode na svoj ili na originalan “depeche” način neku od numera benda. Prvih pet bendova će u okviru ovogodišnjeg Vračar Rocks festivala na Božidarcu imati priliku da nastupe pred stručnim žirijem, koji će odabrati bend za nastup na Ušću. Pobednici takođe dobijaju novčanu nagradu za kupovinu instrumenata.

Fashion Depeche

Opipajte modno-rokerski puls sa Tuborgom! Sve popularne domaće blogerke prikazaće kombinacije u duhu benda, a čast odabira najbolje kombinacije pripašće jednom poznatom stilisti. Modna blogerka koja bude izabrana imaće priliku da izveštava sa koncerta.


Jelena Vorkapić živi život rokenrola, iako se prima na elektroniku i hip-hop. Mnogo voli Quentin Tarantina, domaću kafu i caffe latte, Lucky Strike, festivale, filmove, fotoaparate, da razmišlja britanskim akcentom, manekenke sa harizmom, geekove i vesele ljude.

Comments