Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Dermoskopi stigli i u najposećeniju ustanovu za kožne bolesti

Dermoskopi stigli i u najposećeniju ustanovu za kožne bolesti

1/2

Gradskom zavodu za kožne i venerične bolesti u Beogradu, u okviru nacionalne akcije za rano otkrivanje raka kože “Pregled za sve”, danas su predati jedan digitalni i deset ručnih dermoskopa, neophodnih za rano dijagnostikovanje raka kože, što je ujedno i najveća pojedinačna donacija u okviru ove akcije. Donaciju je ispred Zavoda primio prim. dr Aleksandar Adamović, direktor Gradskog zavoda za kožne i venerične bolesti. Dermoskope su uručili Peter Koyš, Generalni direktor kompanije Beiersdorf, Srbija i Veran Matić, predsednik Upravnog odbora Fonda B 92. Događaju je prisustvovao i dr Dejan Kostić, pomoćnik ministra zdravlja u Vladi Republike Srbije.

Peter Koyš i prim. dr Aleksandar Adamovic Dermoskopi stigli i u najposećeniju ustanovu za kožne bolesti

“Odgovorno ponašanje prema našim zaposlenima, poslovnim partnerima ali i celom društvu je naš cilj. Činjenice da u Srbiji svake godine raste broj obolelih od raka kože, te da najveći problem predstavlja kasno otkrivanje raka kože, bile su nam signal da pažnju usmerimo ka tom problemu, započnemo ovu akciju i tako damo svoj doprinos poboljšanju opšte zdravstvene situacije u Srbiji. Veliko mi je zadovoljstvo što danas, u saradnji sa Fondom B 92, i uz podršku Ministarstva zdravlja Republike Srbije, imamo priliku da najvećom donacijom u okviru ove akcije, ustanovi upravo specijalizovanoj za preventivno delovanje, dijagnostiku i lečenje kožnih bolesti, doprinesemo da što više građana dobije adekvatnu i pravovremenu medicinsku dijagnostiku,” izjavio je prilikom dodele Peter Koyš, generalni direktor kompanije Beiersdorf, Srbija čiji je Eucerin brend i istakao neophodnost još aktivnije uloge u pravcu podizanja svesti stanovništva o neophodnosti redovnih pregleda kože:

“Upotreba ručnih dermoskopa omogućava uvid u promene na koži koje se ne mogu videti golim okom, a digitalni dermoskopi omogućavaju i da se dobijene slike sačuvaju u kompjuterskom sistemu i prati njihov razvoj. Posebno ističemo značaj besplatnih kontinuiranih medicinskih edukacija iz dermoskopije. Izuzetno interesovanje dermatologa ukazuje kolika je bila potreba za ovom vrstom edukacija. Očekujemo da će ove godine program proći oko sedamdeset odsto svih dermatologa u Srbiji.”

Editors choice