Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Deset najinteresantnijih detalja sa Nedelja mode

Deset najinteresantnijih detalja sa Nedelja mode

Svake godine, kreatori prevrnu nebo i zemlju kako bi smislili nove načine da proizvedu nove, do sada neviđene modne detalje na četiri najveća Fashion Weeka koja se godišnje održavaju. I koliko god se mi trudili, nemoguće je zapaziti i zapamtiti sve nove fenomenalne detalje koji su nam prošetali pred očima ovog meseca. Zato smo suzili izbor na deset najboljih, najrevolucionarnijih i najupečatljivijih.

Neobični beli kaput Celine koga karakteriše crna linija sa resama, kako napred tako i na leđima, ostao je zapažen upravo zbog ovog upečatljivog detalja. Chanel se ove godine fokusirao kako na same kreacije tako i na kosu, pa je tako nekoliko modela prošetalo nekonvencionalnu frizuru na revijama: tkaninu isprepletanu u široke pletenice. Nije nam promakla ni veoma suptilna ogrlica brenda Dior koja izdaleka izgleda kao da je sastavljena od alki, ali izbliza postaje očigledno da su alke zapravo izvijene ženske figure.

Dolce & Gabbana odvukli su pažnju detaljima u okviru samih kreacija, pa je tako jedna od zapaženijih bila haljina koja se napred vezivala u stilu korseta, a vunena rukavica optočena blistavim cirkonima, dijamantima i dugmićima ukrasila je petrolej zimski kaput.

Rukavice su bile jedan od glavnih detalja na ovogodišnjim Nedeljama mode, pa je tako Givenchy predstavio blistave providne rukavice oivičene zlatnom narukvicom, a Rochas neverovatne plave kožne, koje se nastavljaju u ledene bodlje iste boje, stapajući se sa kaputom.

Teget kaput i torbu Valentino krasili su prekrasni izvezeni kolibri, a haljina Kane koja se listala u slojevima sa svih strana sama po sebi je neverovatna kreacija.

Jedinstvena kombinacija prugastih pantalona i sive majice sa zelenim detaljima brenda Van Noten celom površinom sve do stopala imala je nacrtane velike srebrne cvetove.

Celine clp RF14 0489.nocrop.w1800.h13301 Deset najinteresantnijih detalja sa Nedelja mode Chanel clp RF14 0539.nocrop.w1800.h1330 Deset najinteresantnijih detalja sa Nedelja mode Dior clp RF14 0249.nocrop.w1800.h1330 Deset najinteresantnijih detalja sa Nedelja mode Dolce e Gabb clp RF14 6551.nocrop.w1800.h1330 Deset najinteresantnijih detalja sa Nedelja mode Dolce e Gabb clp RF14 6776.nocrop.w1800.h1330 Deset najinteresantnijih detalja sa Nedelja mode Givenchy clp RF14 2009.nocrop.w1800.h1330 Deset najinteresantnijih detalja sa Nedelja mode Kane clp RF14 5476.nocrop.w1800.h1330 Deset najinteresantnijih detalja sa Nedelja mode Rochas clp RF14 4750.nocrop.w1800.h1330 Deset najinteresantnijih detalja sa Nedelja mode Valentino clp RF14 1326.nocrop.w1800.h1330 Deset najinteresantnijih detalja sa Nedelja mode Van Noten clp RF14 4502.nocrop.w1800.h1330 Deset najinteresantnijih detalja sa Nedelja mode

Una Hadži – Nikolić

Editors choice