#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Deset razloga da budete nasmejani

Deset razloga da budete nasmejani

Nekad je najlakše da sami sebi ulepšate dan sitnicama koje vas čine srećnim. Uživajte u životu i malim stvarima kao što niko ne zna. Srećna i zadovoljna žena je nasmejana žena i po njoj se to vidi kad uđe u prostoriju, šeta ulicom, dolazi na posao, uđe u pekaru i bude ljubazna. Izdvojili smo neke razloge koji će vas učiniti zadovoljnijom, istaći će vašu lepotu na jedan svojstven način i učiniti vas primetnijom za okolinu i poželjnijom u društvu.

slika 123 Deset razloga da budete nasmejani

Smeh je najbolji lek

Počnite sa nekim sitnicama:

Početak dana je najbitniji!

Navijte sat petnaestak minuta ranije pre nego što vam obaveze krenu, izležavajte se u krevetu, vrpoljite, pustite svoju omiljenu pesmu i mislite o tome šta biste mogli da unesete novo u današnji dan.

Nega i briga

Ostavite sebi oduška bar mesečno, ako ne i češće, vreme za spa centar, masažu. Terapija koja ne košta mnogo, a pomaže vašem izgledu. Trenutak kada zaboravite sve brige i posvetite se samo i jedino sebi. Ko će vas voleti ako sami sebe ne volite?

Šetajte i posmatrajte

Dok idete po namirnice do obližnje radnje usporite korak i posmatrajte građevine oko sebe, javite se ljudima, osmehnite se prolazniku. Pomisao da ste nekom i vi ulepšali dan izdvojivši sekundu može veoma pozitivno da deluje na vas.

Detinjasto i nepromišljeno

Svako od nas ima po jednu luckastu prijateljicu koja ima detinjaste šale i nasmeje nas do suza. Povedite je na kafu, uradite neku nepromišljenu stvar i sa njom obiđite mesto u svom gradu gde dosad niste bili.

Okolina i vaš dom

Subota jutro. Otvorite prozor, pojačajte muziku neke vesele pesme kao da je najlepši prolećni dan i ugodite sebi čitajući, gledajući film, pogotovo komedije. Dva-tri sata bespotrebno bačena nikad neće moći da budu uzaludno potrošeno vreme ako mislite na sebe.

Prijateljice – ko ih stvori!

Nekad ste imali 15, 16 godina i smejali ste se kao nikad u životu. Prisetite se tih događaja i smešnih priča koje su vam tada delovale ozbiljno i važno i videćete da mladost nikada ne prolazi. Mladost – ludost? Nije prošlo još to vreme.

Ženin najslađi prijatelj: čokolada

Fondu od čokolade, topla čokolada sa lešnicima, nutela… Gde stati? Posetite obližnji objekat i kao malo dete počnite da tražite omiljeni slatkiš i uživajte. Jednom se živi, pa zasladite malo taj život.

Putovanje ko zna gde i kada

Upoznajte ljude, ne plašite se novih i kratkih poznanstava. Otputujte na bližu destinaciju, gde nema umora od puta, upoznajte lokalne ljude, saslušajte njihove priče. Odmor od svakodnevnog života, grada i ljudi veoma dobro dođe.

Dnevnik, odoleva zaboravu

Zapisujte najlepše momente u životu i neka sitna zapažanja tih momenata. Prelistajte te stranice mesec dana posle i vidite koliko je život lep i ispunjen bez ikakvog napora.

Naša ideja: C c’est la vie parisienne!

Asocijacija za reč žena jeste romantika, a najromantičniji grad je Pariz. Dakle iz toga sledi pariski način života. Poslušajte neku divnu francusku muziku, poistovetite se sa likovima francuskih filmova. Uredite svoj dom kao romantični predivni francuski grad na Seni, budite kao dama sa Champs-Élysées-a i ljubavnica francuskih romana. Uživajte ispunjavajući svaki trenutak, imate previše minuta, sati, dana za takve stvari i ne bacajte ih u kantu bespotrebno.

Izvor fotografija: wallpapersus.com


Teodora Ninić probija led svaki dan radeći nešto novo u životu. Voli knjige, svoje prijateljice i kafe sa njima koje ne bi menjala ni za kakvu žurku. Greši što često prašta jer vidi uvek nešto dobro u ljudima. I dalje traži lika iz knjige.

Editors choice