Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Do 25. bi trebalo da ste izašli iz puberteta i počeli da uživate u mladosti. Zaista, ta mladost traje tih deset godina. I to je taman ono doba kad intenzivno stičete iskustvo, a imate i dovoljno pameti da se sa njim ponesete. Posle imate još nekoliko krugova uživanja u zrelosti, a možete i dosta dugo biti mladoliki i osećati se mladima. Ali stvarnu mladost ostavljate za sobom posle 35. Mnogo toga možete i treba da uradite, ali ovih deset stvari su osnova buduće mudrosti.

Morate da pronađete i izgubite najveću ljubav

Zato što ćete samo tako znati da sve u životu možete da izgradite i srušite i ponovo izgradite barem nekoliko puta. Naročito u mladosti. Do 35. trebalo bi da vas je vaša najveća ljubav već izdala, da ste mislili da ćete umreti i da ste shvatili da nećete, nego ćete ponovo voleti. Iz sve snage. Nije obavezno da u periodu zrele mladosti pronađete drugu najveću ljubav. Ali možete pronaći bar još dve.

Da otkrijete u čemu ste stvarno dobri

I da to stalno praktikujete. Sigurno imate neki talenat koji ste zapostavili ili niste ni znali da ga imate. Možda ste vešti sa makazama ili olovkom i bojicama, ili ste blagosloveni darom pravljenja i ukrašavanja torti. Možda imate odlične ideje, ali su vam potrebni realizatori. Šta god da vam stvarno ide od ruke, radite to.

Da pobedite barem jednu lošu naviku

Prestanite da pušite, ili da jedete sto grama čokolade svakodnevno. Isprobajte neku oštru disciplinu – rano ustajanje i trčanje, detoksikaciju gladovanjem. Zato da okusite pobedu nad sopstvenim slabostima. Da znate da možete kad hoćete.

Da pronađete svoje mesto u timu

Morate znati da li ste vođa, izvršitelj, kreativac ili sve to zajedno. Morate znati koja vam je pozicija najugodnija, a u kojoj se loše snalazite – i morate naučiti da funkcionišete u svim pozicijama.

1104 Deset stvari koje moraš da uradiš između 25. i 35.

Da putujete što više možete

Druge zemlje, jezici, kultura, atmosfera, energija. Potrebna vam je ta spoznaja da je svet veliki i da možete da pronađete svoje mesto u njemu. Bilo gde.

Editors choice