Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/2

Proučavajući odnose parova koji opstaju, koji su zadovoljni svojim odnosom i uvek bi ponovo odabrali jedno drugo, stručnjaci za partnerske odnose sastavili su listu od deset zapovesti – zlatnih pravila za srećno parovanje. Možda vam ova lista pomogne da uvidite kako možete mudrije pristupiti rešavanju problema i nesuglasica.

Nemojte se oboje ljutiti istovremeno. Kad se oboje naljutite, svađa će postati vrlo gruba, ili ćete jednostavno zaćutati i zid pasivne agresije će se podići među vama. Možda to ne možete uvek da izbegnete, ali možete kada je partner ljut – tada pokušajte da razumete zašto se on tako oseća, umesto da se ljutite na njega, zato što vam se čini da je nepravedno i bezrazložno ljut na vas. Uvažite partnerova osećanja!

View this post on Instagram

We are not the fanciest travelers but we don’t like to do it really cheap and sleep at hostels either. The hotels we pick are usually somewhere in the middle – comfortable, clean, often with a nice pool, and always good value for money. We enjoy a little luxury here and there too @gatehoteltokyo was perfect for our stay in Tokyo. #thegatehotel ✘ We told you how happy we are to be in a house this week. That’s mostly because we spent the last 35 days in hotels, a lot of them. So let us tell you a little bit about how we choose where to stay: 1. We see if it’s close to places we want to go to 2. We check the prices in that destination in general 3. And then we decide what would be our budget 4. We make sure there is a safe for our valuables because we have a lot of equipment 5. We check the reviews on TripAdvisor (Yinon is an expert on this!) 6. And try to book using booking/hotels.com as we like their loyalty programs ………. What do you look for when you book a hotel?

A post shared by KATERINA & YINON (@katerinandyinon) on

Ne vičite. Možete da se raspravljate bez dreke i vike – vikanje samo podiže energiju dramatizovanja i pravi od vaše rasprave cirkus za komšije i nikome ne donosi ništa dobro. Ostanite pribrani i razumni.

Pustite partnera da bude u pravu, uvek kad vam se pruži prilika. Nemojte nastojati da “vaša bude poslednja” i “terati mak na konac”, prosto, ponekad mu recite “u pravu si”, naročito onda kad je (uglavnom) u pravu.

Ne kritikujte, nego mu recite da on to može bolje. Kritikovanje izaziva defanzivan stav, a kad partneru ukazujete na neke slabosti i propustite sa stavom da on to može bolje, onda ukazujete poverenje onome što kod njega jeste dobro.

Editors choice