Ispunjenost tvog života ne zavisi od toga da li imaš partnera ili ne i da li uopšte možeš da budeš zadovoljna konvencionalnom vezom, ili ti je potreban neki drugačiji oblik partnerstva. Budi iskrena prema sebi, poštuj svoju prirodu i pridržavaj se deset singl ženskih zapovesti.

Ne strahuj od samoće

Strah je suprotan od ljubavi i ima snagu kojom nastoji da sam sebe potvrdi i materijalizuje. Ako želiš partnera, osvesti i osnaži svoju želju, da bi dobila snagu potrebnu da se realizuje. Ako nisi sigurna da li ti je u stvari bolje samoj nego sa nekim, velika je šansa da ćeš sretati samo muškarce pored kojih ćeš vrlo brzo zaključiti da ti je ipak bolje bez njih. Ne dozvoli da ti strah od samoće zamagli um i stisne srce – budi iskrena prema sebi. Možda stvarno ne želiš nikoga u svom životu u smislu partnerstva, a možda samo ne želiš sada, jer nisi spremna.

Ne odustaj od seksa

Ako nemaš partnera, ne moraš da se odrekneš seksa. Ne zapostavljaj svoje telesno zadovoljstvo, seks pokreće energiju i kada ga imaš sama sa sobom. Ne okreći glavu od mogućnosti da nabaviš sebi dobar dildo i koristiš ga bez ustručavanja i griže savesti. Ne odbacuj mogućnosti neobaveznog, jednokratnog seksa. Ne moraš voleti muškarca da bi mogla da svršiš sa njim i ne kršiš nikakve tabue ako nečiji penis upotrebiš kao dildo. Uvek imaj kod sebe prezervativ, za slučaj pronalaženja odgovarajuće muške igračke.

Ne teži tome da živiš kao sav normalan svet

Sav normalan svet je sluđen i nezadovoljan, ako malo bolje pogledaš. Parovi postaju porodice, posvete se deci i nastojanju da im obezbede budućnost, slude se u životnoj borbi i stalno balansirajući između potreba i dužnosti, podlegnu svojim ograničenim moćima da ispune potrebe koje ih obavezuju. Ti pripadaš samo sebi i samo si sebi obavezna, dužna i potrebna. Imaš ogroman luksuz raspolaganja svojim životom. Ako ti je dobro i u tome uživaš, nisi dužna da iskusiš ni brak, ni roditeljstvo, kao osnovni oblik života normalnog sveta. Dužna si da pronađeš onaj oblik koji odgovara tvom biću, koji ga ne sputava, nego mu omogućava da se izrazi.

single 3 Deset ženskih zapovesti za SINGLE period

Ne hvataj se za prvog koji naiđe

Muškarac nije pojas za spasavanje, a ti se ne daviš, nego živiš svoj život. Daj mu šansu. Ali ne vezuj se odmah i ne smatraj da je on poslednja prilika. Kad najzad naiđe neki muškarac, posle dužeg perioda samoće, on je često materijalizacija naše iskrivljene slike o tome kakvog partnera želimo. Shvati to kao podešavanje frekvencije prijema. Kad shvatiš da to nije ono što ti treba, imaćeš jasniju sliku o onome što želiš, pa će se u nekom trenutku pojaviti nosilac jasnije slike.

Ne sažaljevaj sebe

To je greh protiv samosvesti. Možda trenutno nisi u stanju da nešto učiniš, ali prihvati to stanje, poneguj se i poleči, potraži svoju moć da upravljaš svojim životom.

Comments