Svaka devojka treba da vodi računa o svom donjem vešu. Po pravilu, grudnjak i gaćice bi trebalo uvek da budu upareni, kako bi devojka u svom donjem vešu izgledala lepo, samouvereno i damski.

Pre nego što nastavimo, važno je da napomenemo da devojke prvenstveno treba da vode računa o nezi svojih grudi i generalno celog tela. Ništa nije nežnije, ženstvenije i senzualnije od negovane devojke u lepom donjem vešu. Dakle, drage devojke, prvo nega, pa tek onda dobar donji veš. Sve kreme i losioni sa vitaminom E su odlični za negu kože na grudima jer je čine lepom, baršunasto nežnom i elastičnom.

Mi ćemo vam ovog puta pokazati vrste grudnjaka, u zavisnosti od veličine i oblika grudi, koje svaka devojka treba da ima.

Čipkani grudnjaci bi trebalo da budu sastavni deo kolekcije donjeg veša svake devojke. Vrlo su nežni i senzualni. Ovakvi grudnjaci odgovaraju većini devojaka, bez obzira na oblik i veličinu grudi. Jedino je važno da odaberete pravu veličinu za sebe.

Pročitaj tekstove – Šta tvoj veš govori o tebi

slika18.jpg8 Devet modela grudnjaka koji će učiniti da se osećate senzualno i zavodljivo

Prefinjena čipka

Sve mi, devojke, želimo grudnjake koji su fini, udobni, a koji nam daju osećaj sigurnosti. Ovakav grudnjak je upravo takav i odličan je izbor za mnoge devojke.

slika2.jpg Devet modela grudnjaka koji će učiniti da se osećate senzualno i zavodljivo

Nežno, fino i udobno

Romantično, senzualno i zavodljivo. Ovakav grudnjak je odličan. Veoma je lep i daje osećaj sigurnosti. Želimo da napomenemo da je veoma važno kako se ophodite prema svom donjem vešu. Donji veš može biti veoma lep, glamurozan i luksuzan, ali ako devojka ne vodi računa o tome da svaka bretela stoji lepo, da se svaki karnerčić vidi i ne bude uvrnut, tada na devojci taj veš, ma koliko god lep bio, neće izgledati fino i damski. Dakle, i ovaj grudnjak zahteva pažnju i treba svaka devojka da vodi računa i o najmanjim detaljima.

slika3.jpg Devet modela grudnjaka koji će učiniti da se osećate senzualno i zavodljivo

Senzualno, romantično i nežno

Comments