Prema poslednjim istraživanjima dokazano je da devojke troše veoma mnogo vremena na planiranje svojih venčanja, čak i pre nego što pronađu čoveka za kojeg će se udati. Zvuči poznato?

Single Ladies Here Are 11 Exciting Things To Plan That Arent A Wedding 600x4501 Devojke, ovo treba da isplanirate!

Priznajte da čak i ako ne znate kako bi vaš suprug trebalo da izgleda, znate koji model venčanice vam se dopada, koje cveće biste voleli za bidermajer i da li vam se više dopada kratak ili dugačak veo.

Nećemo vam reći kako su ovakva razmišljanja besmislena i kako gubite vreme na njih, ali mislimo da postoje i važnije stvari o kojima sada možete da razmišljate.

Finansije – To venčanje će morati da se plati od nečega, kao i ostatak vašeg života. Počnite da razmišljate o štednji.

Odmor – Gde ćete na odmor ove godine? Sa kojim društvom? Zašto biste ostavljali te planove za minut do dvanaest, počnite da razmišljate na vreme.

Karijera – Toliko dugo želite unapređenje? Oduvek ste želeli da se oprobate u nekom poslu? Ne dopada vam se ono čime ste trenutno zauzeti i rado biste promenili posao? Vreme je da želje pretvorite u realnost.

Knjige – Toliko je knjiga koje niste pročitali, a trebalo bi.

Fitnes – Vreme je da konačno uplatite treninge i da počnete da se bavite svojim telom.

Dejting – Da biste uopšte upoznali budućeg supruga, moraćete nekada da izađete na prvi sastanak sa njim. A tada ne bi valjalo da sve uprskate, zar ne? I dejting je veština koja se usavršava, zato sledeći poziv na kafu ne odbijajte! Možda to nije čovek vaših snova, ali pomoći će da se oslobodite i naučite kako da se ponašate na sastanku.


Lenka Gatić

Comments