Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Dok smo Rajana Goslinga (Ryan Gosling) gledale u, verujem, omiljenom ženskom ljubavnom filmu “Beležnica” (The Notebook), sve nam je to bilo veoma slatko. Sedele smo u krevetu okružene maramicama i plakale. Takođe, bilo nam je predivno da gledamo iznenadni poljubac Rejčel Mekadams (Rachel McAdams) i ovog Apolona na dodeli “MTV” nagrada za najbolji poljubac 2005. godine. Međutim, ono što smo videle i pročitale na kojekakvim internetskim trač sajtovima krajem novembra – nimalo nam se nije svidelo.

Ryan Gosling Spends Last Night in Paris with Eva Mendes 5 1024x968 Devojke sveta vs. Eva Mendes

Ma ko je to pored Rajana?

Put u Pariz

Fotografije gospodina Savršenog i njegove partnerke Eve Mendez (Eva Mendes) iskočile su posvuda! Bila je to tužna nedelja. Ovo je razočaravajuća vest i za muškarce, ali sigurno ne onoliko koliko za nas devojke. Vest da ju je iznenadio dok je snimala film u najromantičnijem gradu na svetu – Parizu, naterala nas je da se pitamo kako sad da je ne mrzimo?

ryan gosling eva mendes go sightseeing in paris 682x1024 Devojke sveta vs. Eva Mendes

Jedan od najseksepilnijih muškaraca na svetu u zagrljaju jedne od najseksepilnijih žena na svetu

Upoznali su se na snimanju filma, kao što se obično dešava u Holivodu. Tako su nam otišli i Bred Pit (Brad Pitt) i Robert Petinson (Robert Pattinson), pa sad i on. Što je još strašnije, ona je starija od njega sedam godina! Šta je to sa muškarcima na ovoj planeti? Umesto da se okrene svima nama koje premotavamo scene njegovih filmova bezbroj puta na dan, i koje smo, prema skromnoj proceni, savršene za njega, on juri neku Evu Mendez koja je imala gomilu Rajana. Apsolutno dovoljan razlog da naprasno shvati da je mlad i da treba da promeni pravac.

Upoznavanje sa majkom

Proveli su Novu godinu u Njujorku. Sa njegovom mamom. Ovo poprima ozbiljnije crte priče, koja će se, nadamo se, završiti tužnim krajem. Tužnim za Evu, naravno. Zamišljamo to ovako: Eva pokušava da šarmira gospođu Gosling na sve moguće načine. Ipak, majka je majka. I sigurno joj se ne dopada činjenica to što je ona jedna od najpoželjnijih žena na svetu, što je starija i što smatra da je brak glupost. Ipak je to njen voljeni sin i on ne sme da ostane neženja. Dakle, nadamo se da će mama iskazati neodobravanje i da će mlađani Rajan popustiti pred maminim željama.

image1 Devojke sveta vs. Eva Mendes

Može li mama spasiti situaciju?

Eva Mendez: “Brak je glupost.”

U redu, mačko, možeš da budeš totalno moderna. Ali! Ne biti supruga Rajana Goslinga je greh! Da li si svesna koliko devojaka i žena bi doživele trenutnu smrt kad bi im ovaj čovek priredio filmsku prošnju? Očigledno ne. Pošto ne razmišljaš pre nego što izgovoriš nešto, eto još jednog minusa zbog kog ova veza treba da se završi što pre.

Gosling i Mendezova kriju vezu

Na internetu postoji milion fotografija koje pokazuju bliskost ovog para i slamaju srca mnogim devojkama. Razumljivo je što on želi da sakrije sa kim je u vezi. Ali, ona…? Mislim da i dalje ne razume koga ima za dečka. Zašto bi skrivala takvog muškarca? Evo, mi bismo se sve prošetale, recimo, ulicama Njujorka, uživale u zagrljajima i čak pozirale fotografima dok blic seva oko nas. A ti si odabrala groblje za vaš dejt. I ovo nije ništa loše, mi samo pokazujemo poštovanje prema Rajanu. Žao nam je, Eva, ništa ti više ne ide u odbranu.

ryan gosling eva medes eiffel tower 01 Devojke sveta vs. Eva Mendes

Sve mi koje bi sa Rajanom šetale po danu

Sa stanovišta svih onih koje uzdišu za Rajanom Goslingom ovo je idealno rešenje za okončanje jedne veze. Želja je da se ujutru probudimo i da, kad izguglamo njegovo ime vidimo raskid. Ipak, do tada, moramo da s pomirimo sa činjenicom da će on biti naš samo pred spavanje, kada zatvorimo oči i napravimo sopstveni film sa njim.


Ivana Vukić se školuje za posao novinara. Jedna je od retkih koja obožava svoju buduću profesiju. Ne može da zamisli dan bez ljubavi, dragih ljudi, svog hrčka i fakulteta. Nadahnjuje je muzika Yann-a Tiersen-a, drame Biljane Srbljanović i dokumentarci. Želja joj je da jednog dana osnuje humanitarni fond i da stekne toliko iskustva kako bi definisala životnu filozofiju poput one Meše Selimovića u knjizi “Derviš i smrt”. “Čovek je proklet i žali za svim putevima kojima nije prošao.”

Editors choice