Video “A-Z of dance” koji je režirao Jacob Sutton, snimljen je u saradnji sa I-D u sunčanom Los Anđelesu i prikazuje zvezde u usponu koje izvode kultne street plesove. Zajedničko im je da sve do jedne nose Jogg Jeans, hibridni Diesel komad koji kombinuje denim i trenerku, dokazavši da su pokret i stil savršeni partneri za uspešan život u energičnom i živom video materijalu. U pitanju je nova generacija odeće, revolucija koju je poveo Diesel, a koji je više od bilo koga drugog svoj uspešan život bazirao na kreativnosti i inovativnosti.

DIESEL JJ SS14 IMAGE 1 CROP SQUARE DIESEL JOGG jeans predstavlja abecedu plesa

A-Z of Dance’ predstavlja veliki broj mladih talenata koji su uzburkali današnju pop kulturu – the Soul Step tim koji je učestvovao reviji Rick-a Owen-a; Nicole Williams, zvezda Rijaninog spota ‘Pour It Up’; severnjačka soul tinejdž senzacija Levanna McLean koju smo upoznali na nastupu Farela Vilijamsa tokom Brit Awards-a i mnoge druge.

DIESEL JJ SS14 IMAGE 2 CROP SQUARE RETOUCH DIESEL JOGG jeans predstavlja abecedu plesa

Svi plesači nose Diesel Jogg Jeans, koji im pruža slobodu da se slobodno izraze. Ovaj inovativni jeans kombinuje dva casual komada – denim i trenerku – spojeni tzv. kružnim tkanjem tradicionalnog teksasa indigo boje. Jogg Džins s polja odaje utisak teksasa, pružajući udobnost i rastegljivost trenerke.

Jogg-jeans je dostupan u različitim stilovima kako za žene, tako i za muškarce, uključujući i jakne. Pojas sa vezivanjem kanapom, porubi, mali  džep sa Dizel zastavom, kao i materijal od koga su sašiveni učiniće Jogg Džins bitno drugačijim.

Comments