Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Video “A-Z of dance” koji je režirao Jacob Sutton, snimljen je u saradnji sa I-D u sunčanom Los Anđelesu i prikazuje zvezde u usponu koje izvode kultne street plesove. Zajedničko im je da sve do jedne nose Jogg Jeans, hibridni Diesel komad koji kombinuje denim i trenerku, dokazavši da su pokret i stil savršeni partneri za uspešan život u energičnom i živom video materijalu. U pitanju je nova generacija odeće, revolucija koju je poveo Diesel, a koji je više od bilo koga drugog svoj uspešan život bazirao na kreativnosti i inovativnosti.

DIESEL JJ SS14 IMAGE 1 CROP SQUARE DIESEL JOGG jeans predstavlja abecedu plesa

A-Z of Dance’ predstavlja veliki broj mladih talenata koji su uzburkali današnju pop kulturu – the Soul Step tim koji je učestvovao reviji Rick-a Owen-a; Nicole Williams, zvezda Rijaninog spota ‘Pour It Up’; severnjačka soul tinejdž senzacija Levanna McLean koju smo upoznali na nastupu Farela Vilijamsa tokom Brit Awards-a i mnoge druge.

DIESEL JJ SS14 IMAGE 2 CROP SQUARE RETOUCH DIESEL JOGG jeans predstavlja abecedu plesa

Svi plesači nose Diesel Jogg Jeans, koji im pruža slobodu da se slobodno izraze. Ovaj inovativni jeans kombinuje dva casual komada – denim i trenerku – spojeni tzv. kružnim tkanjem tradicionalnog teksasa indigo boje. Jogg Džins s polja odaje utisak teksasa, pružajući udobnost i rastegljivost trenerke.

Jogg-jeans je dostupan u različitim stilovima kako za žene, tako i za muškarce, uključujući i jakne. Pojas sa vezivanjem kanapom, porubi, mali  džep sa Dizel zastavom, kao i materijal od koga su sašiveni učiniće Jogg Džins bitno drugačijim.

Editors choice