Danas je gotovo nemoguće zamisliti dan bez mobilnog telefona. Postoji li situacija kada nam nije potreban? Skoro da ne, jer mora biti bar negde na vidiku. Čime god da se bavimo, telefon nam je najbolji prijatelj i najverniji pratilac u svemu. To posebno važi za one čije je profesionalno zanimanje direktno povezano sa internetom, društvenim mrežama i ostalim oblicima online poslovanja.

htc logo Dizajn, kamera i zvuk: Novi HTC10 je savršen smartfon za devojke! htc logo 2 Dizajn, kamera i zvuk: Novi HTC10 je savršen smartfon za devojke!

Svaka devojka koja se bavi ili želi da se bavi modnim blogovanjem zna da joj je, pre svega, potreban kvalitetan, atraktivno dizajniran i veoma funkcionalan telefon sa odličnom kamerom. Dobar deo dana jedne blogerke zasniva se na slikanju onoga što joj se dešava, mesta koja obilazi, modnih detalja koji je inspirišu, svega što čini njen životni stil, a kasnije taj materijal prenosi na svoj blog, društvene mreže, kako bi svi oni koji prate njen rad mogli da vide šta to radi. Iako je dosta onih koji koriste profesionalne fotoaparate, sve više devojaka se odlučuje da pokrene blog pomoću fotografija koje naprave mobilnim telefonom. Ako ste jedna od njih, onda vam predstavljamo savršeni HTC 10 u koji ćete se zaljubiti zbog njegovog izgleda, što će prerasti u pravu ljubav zbog njegovih funkcija.

htc logo 3 Dizajn, kamera i zvuk: Novi HTC10 je savršen smartfon za devojke! htc logo 4 Dizajn, kamera i zvuk: Novi HTC10 je savršen smartfon za devojke!

Svakoj devojci koja ima svoj blog, radilo se o modnom, beauty ili nekoj drugoj vrsti bloga, najbitnije je da ima jasne slike, visoke rezolucije, koje izgledaju kao da ih je radio profesionalni fotograf. Upravo to omogućava HTC 10 telefon, budući da ima najbolje smartfon kamere koje se mogu naći na tržištu. Konačno će vaše slike za Instagram i druge društvene mreže biti poput onih koje svakodnevno objavljuju svetski blogeri, poznate ličnosti i različiti online infuenseri, a da ih pritom sami fotkate telefonom i sređujete vrlo jednostavno i brzo.

htc logo 5 Dizajn, kamera i zvuk: Novi HTC10 je savršen smartfon za devojke! htc logo 6 Dizajn, kamera i zvuk: Novi HTC10 je savršen smartfon za devojke! htc logo 7 Dizajn, kamera i zvuk: Novi HTC10 je savršen smartfon za devojke!
Comments