Kada snimate ili slikate tutorijale, bitno je da telefon “ne koči”, ne pravi “pauze” u radu, već da njegova brzina bude prilagođena dodiru vašeg prsta. Nije više potrebno da se nervirate jer vas telefon “kulira”, budući da će brzina ovog telefona da vas očara i uveri da je došlo vreme za promene. Svaki klik će se istog trenutka realizovati pa ćete biti i raspoloženije za fotkanje koje sledi.

htc logo 8 Dizajn, kamera i zvuk: Novi HTC10 je savršen smartfon za devojke! htc logo 9 Dizajn, kamera i zvuk: Novi HTC10 je savršen smartfon za devojke!

Savršene linije i perfektan dizajn učiniće da ovaj mobilni telefon bude veoma dobar modni dodatak, pa će svaku vašu kombinaciju upotpuniti na pravi način. I ne samo to, ako vam telefon (dešava se) ispadne, kvalitet izrade je vrhunski pa je razloga za brigu manje – HTC 10 se pokazao daleko izdržljivijim od konkurentskih modela u istoj klasi! Pogledajte OVDE.

htc logo 10 Dizajn, kamera i zvuk: Novi HTC10 je savršen smartfon za devojke! htc logo 11 Dizajn, kamera i zvuk: Novi HTC10 je savršen smartfon za devojke!

Budite celog dana u gradu, fotografišite za Instagram, Facebook, privatnu arhivu, telefonirajte i pričajte sa drugaricama ili dragom osobom uz savršeni zvuk koji ovaj telefon ima. Razlog više da zavolite ovaj telefon jeste baterija. Više nema straha da će vas ona ostaviti “na cedilu”, jer je potrošnja umanjena Boost+ sistemom koji bateriju održava čak i do dva dana bez punjenja.

htc logo 12 Dizajn, kamera i zvuk: Novi HTC10 je savršen smartfon za devojke! htc logo 13 Dizajn, kamera i zvuk: Novi HTC10 je savršen smartfon za devojke!

Uživajte, pravite najbolje moguće fotografije i budite sigurni, vaš sadržaj niko neće dirati jer ekran neće prepoznati tuđi otisak prsta. Savršen, zanimljiv, čuva privatnost, to je novi HTC 10.

Comments