Novi milenijum doneo je mnogo novog. Oni koji su ulagali nade u početak jednog sasvim novog razdoblja sveta verovatno su zadovoljni, jer se desilo toliko promena koje se čak ni ne mogu sve nabrojati. Najviše je onih iz sveta tehnologije, ali ipak danas govorimo o svetu mode koji i inače trpi promene, nekad se čini i na dnevnom nivou. Prisetimo se početaka ovog trećeg milenijuma i to kroz dizajnerske torbe koje su tada bile veoma popularne.

Balenciaga Motorcycle Bags

Ovo je torba koja je definitivno u najvećoj meri obeležila početak novog razdoblja, u različitim veličinama i bojama. Ova torba je i dalje jako popularna, skoro da ne postoji devojka koja je ne bi bar posedovala, ukoliko do sada nije učinila sve napore da do nje dođe.

dizajnerske torbe 1 Dizajnerske torbe koje su obeležile početak trećeg milenijuma

Chanel Luxury Ligne Bowler

Chanel kao modna kuća odlično nam je poznat po crnoj, elegantnoj torbi koja je definitivno njihov zaštitni znak. Ali, početak novog milenijuma, ipak je obeležila ova šljašteća, srebrne torba sa dve ručke.

dizajnerske torbe 2 Dizajnerske torbe koje su obeležile početak trećeg milenijuma

Dior Saddle Bag

Malo je napora potrebno da bi se prisetile torbe za kojom su tada “poludele” brojne poznate devojke, koja je izgledala sasvim asimetrično i novo za to vreme. Dior je tada napravio veliki pogodak kada je ukus žena u pitanju.

dizajnerske torbe 4 Dizajnerske torbe koje su obeležile početak trećeg milenijuma
Comments