Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Claptone, koji nastupa večeras, dolazi sa etikete “Exploited” i njegove numere “Wrong”, “No eyes” i “Good to you”, “Night On Fire” prirasle su za srce svim iskrenim ljubiteljima dip hausa. Ipak, proboj ovog momka na sceni dosta je pomogla i prošlogodišnja traka “Cream” koja je istog trenutka postala hit i napravila pravi ršum na portalima Beatport i RA. Poznat je po tome što na svojim nastupima nosi masku, a njegov zvuk se opisuje kao dubok i ošamućen, sa dozom melanholije koja je protkana sočnim fankom.

calptone 1 DJ Claptone: Berlinski mag dip hausa na rođendanu “Mladosti”

Večeras sa Claptone-om nastupaju i Fakir i Nexie

Večeras sa Claptone-om nastupaju i Fakir i Nexie, dok je dan kasnije maratonski parti na kome će nastupiti čak osam izvođača. Za pultom će biti Daniel Čehranov (23-00), Dušan Kačarević (00-01), Tijana T & Maja Uzelac (01-02), Vlada Eye (02-03), Dejan Milićević (03-04), Vuk Smiljanić & Kid Kimi (04-06). U subotu su Mr. Iv (23-00), Peca (00-01), Discoshljaker (01-02), Milosh Bross (02-03), Sale Radosavljević Groovyman (03-04), Ales (04-05) i Peppe & Cojke (05-06).

Sto najvernijih fanova “Mladosti” će dobiti besplatne karte za nastup gosta iz Nemačke, a prijavljivanje se može obaviti preko Facebook stranice ili u baru “Ludost”. U petak i subotu je ulaz slobodan.

Editors choice