WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/2

Retko nam se dešava da prema sebi osetimo ljubav – kao osećanje koje poznajemo kada nam se javlja u odnosu na drugu osobu, kao želju da je zagrlimo, da budemo u njenom društvu, da je gledamo i poklanjamo joj pažnju. Dakle, ljubav prema sebi je drugačija i oseća se i iskazuje na drugačije načine, od one koju pokazujemo drugim osobama. Evo nekih osnovnih načina za voljenje sebe na dnevnom nivou, u praksi.

Opuštanje

Navika da se opuštate jeste čin ljubavi prema sebi – setite se da povremeno ustanete (ako radni dan provodite u kancelariji) da se istegnete i promrdate, pokušajte da u dnevnu rutinu uvedete šetnju (ne mora da bude neka kilometraža, šetnja može biti kratka) i da tokom te šetnje budete uključeni, da registrujete i primate slike i zvuke iz okruženja, da osetite povezanost sa okolinom (a ne izdvojenost). Aktivno opuštanje pokreće energiju i daje osećaj vitalnosti i jasnoće. Ako ste zbog nečeg pod stresom, zabrinuti i umorni, onda vam je potrebno opuštanje izdavajanjem, ležanje i disanje, meditacija, odlazak u mašti na mesto koje predstavlja vaše utočište – mentalno se prebacite tamo gde se najbolje osećate (plaža, more i sunce, planinski vrh pod snegom, zelenilo šume…) – ova vrsta opuštanja će vam regulisati nivo srčanog pritiska, kao i ubrzani rad srca.

Rezime na kraju dana

Kad legnete da spavate, premotajte film – kakav vam je bio dan, šta ste sve uspeli da uradite, šta ste započeli, šta završili, šta je prošlo dobro (ili bolje nego što ste očekivali), šta ste mogli bolje da uradite i šta je ono što biste u tom smilsu mogli da preduzmete sutradan.

Editors choice