Kada posvetiš svoja strasna osećanja životu, umesto da uporno tražiš partnera i osećaš se nesrećno i neuspešno, jer ne nalaziš odgovarajućeg, dešavaju se divne stvari. Otkrivaš koliko si zadovoljna i srećna zbog sebe i svog života i da ti za ispunjenost nije potreban partner. A zadovoljstvo je svetlost koja privlači prave osobe u tvoj ispunjen i srećan život, kako bi ga još više oplemenile.

Otkrivaš svoje talente i sklonosti i pronalaziš vreme da im se posvetiš

Možda ne bi ni saznala koliko te ispunjava rad u nekom udruženju i posvećivanje ciljevima koji su okrenuti drugim ljudima, unapređenju nekih životnih aspekata, podizanju ekološke svesti, humanitarnom radu, ručnom radu ili nekom stvaralaštvu – da si tu energiju ulagala u vezu. Postoje periodi kada treba da se okreneš pronalaženju sebe, umesto pronalaženju partnera.

Postaješ povezanija sa svojim željama i potrebama

Kad sebe staviš u centar svog života, kad si sebi najvažnija osoba na svetu, počinješ da se usklađuješ sa svojim pravim željama i potrebama. Previše toga ti inače stalno skreće pažnju, a kad si zaljubljena želiš da budeš što više ono što se tvom partneru dopada, prilagođavaš se i izlaziš u susret njegovim željama i očekivanjima. Kad svu tu energiju i pažnju usmeriš na sebe, postaješ sebi veoma ugodno društvo i podižeš svoje samopoštovanje i samopouzdanje na viši nivo – na kome ćeš ostati i nadalje. I kad se sledeći put postavi pitanje partnerstva, imaćeš standarde i stavove, koje ranije nisi imala, a uvek su ti bili potrebni.

Životna pitanja koja treba da prevaziđeš jednom za svagda Dobre stvari koje se dešavaju kada si zaljubljena u svoj život a ne u neku osobu
Comments